Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKU IZBJEGAVA

Zdravko Mamić otići će u Beograd, od Srba će tražiti da mu garantiraju sigurnost?

Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
05.12.2020.
u 19:19

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića.

Zdravko Mamić nakon sudske presude odselio je u Međugorje i ne želi se pojaviti u Hrvatskoj. No, ispričao je da bi će tražiti od Srbije da mu garantira sigurnost da s prijateljima iz Beograda ode na utakmicu ako Dinamo u šesnaestini finala Europske lige izvuče Crvenu zvezdu.

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvijek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i sretan sam zbog toga - rekao je Mamić u razgovoru za Informer.

Dinamo je osvojio prvo mjesto u skupini Europske lige, Crvena zvezda bit će na drugom mjestu pa ih može spojiti ždrijeb šesnaestine finala koji je na rasporedu 14. prosinca.

- Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europskoj ligi. Osim toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio riskirati da Dinamo izgubi - rekao je Mamić i dodao:

- Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova s prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi.

Ključne riječi

Komentara 135

DU
Deleted user
19:26 05.12.2020.

Kao i obicno clanak za nedjelju, slkepan od 100 prijasnjih slicnih clanaka, naravno nepotpisanih!!

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:06 05.12.2020.

i ovaj voli crvenu zvezdu petokraku .

Avatar majkuvam
majkuvam
21:09 05.12.2020.

Zbogom i više se ne vraćaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije