Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE

Zdravko Mamić: Kroz ruke su mi prošli milijuni eura, a danas nemam ništa! Ni imovinu, ni račun u banci...

ARHIVA - 2011. Zagreb: Zdravko Mami? na snimanju igranog filma Drugi
Foto: Martina Popovcic/PIXSELL
1/7
27.03.2024.
u 22:08

- Ja ne poznajem, niti sam čuo, niti čitao o čovjeku kojem je više novca prošlo kroz ruke, a da je siromašniji. Ja danas nemam ništa! Ja imam ime i prezime, imam sebe, imovine nemam, nula, račun ni u jednoj banci ne mogu otvoriti, ni u Europi, ni u BiH.

Bivši čelni čovjek Dinama, a danas bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nakon dužeg vremena dao je intervju. U razgovoru za Dnevni avaz je progovorio o životu u Bosni i Hercegovini gdje živi šest godina te ustvrdio na ništa ne više materijalno nema.

- Ja ne poznajem, niti sam čuo, niti čitao o čovjeku kojem je više novca prošlo kroz ruke, a da je siromašniji. Ja danas nemam ništa! Ja imam ime i prezime, imam sebe, imovine nemam, nula, račun ni u jednoj banci ne mogu otvoriti, ni u Europi, ni u BiH. To je moja situacija - rekao je Mamić.

Mamić se od hrvatskog pravosuđa sklonio u Hercegovinu, najviše je u Mostaru i Međugorju.

- Ovo je jedna od rijetkih oaza u svijetu gdje čovjek može biti čovjek do kraja - rekao je Mamić se prokomentirao status kandidata za članstvo u EU koju je BiH dobila.

- Europa treba zlatom platiti da BiH uđe u EU, da im BiH bude terapija za mozak i dušu, jer stvarno kako ljudi žive u Europi, kako žive u tim razvijenijim sredinama, jako malo osjećaju život. Ovdje se stvarno sporije živi, ​​manje su gužve, a da ne govorim o ljubaznosti ljudi, hrani, gdje ima prirode, gdje se još može dobiti voda iz slavine, to jednostavno ne postoji u Europi.

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
23:07 27.03.2024.

Ovdje nešto nije u redu. Komentatori su ovdje pisali kako mu biznis sa solarima cvjeta u BiH i ne stiže isporučiti sve narudžbe koliko ih ima.

AG
Agram1960
06:26 28.03.2024.

Pozicija Mamića glede presuda u RH i nije tako loša budući je ECHR prihvatio tužbu Mamića da mu je suđenje bilo nepravično. Obzirom da je DORH podigao optužnice protiv sudaca koji su ga osudili daje mu za pravo a će se presuda ukinuti.

IC
ICCO
22:23 27.03.2024.

Pa dajte nova Uprava pozovite Zdravka u bar jedan od 17 novih odbora koje ste osnovali, bitte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije