Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorio dušu

Zdravko Mamić izjavama 'zapalio' regiju: 'Nikako to ne bih želio!'

Međugorje: Zdravko Mamić komentirao nepravomoćnu presudu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
04.08.2018.
u 09:42

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, i dalje je zanimljiv medijima

Nakon što su bez većih problema prošli izraelski Hapoel, nogometaši Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka snage će odmjeriti s Astanom.

Modri su tu favorit i očekuje se prolaz, a nakon toga ponovno će biti nositelj i u borbi za Ligu prvaka moguć je dvoboj protiv Crvene zvezde. Naravno, pod uvjetom da i ona prođe Spartak iz Trnave.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

O tom eventualnom susretu govorio je Zdravko Mamić.

- Nikako ne bih volio da Dinamo izvuče Zvezdu, i to iz nogometnih razloga, rekao je Mamić za Informer i tom izjavom odmah 'zapalio' regiju.

- Podatak da Zvezda ove sezone još nije primila gol puno govori o tome kako se radi. Teško mi je procijeniti tko bi prošao dalje u tom eventualnom susretu. Naravno da bih navijao za Dinamo, ali to bi bile jako teške utakmice. Zvezda je već sad iskusba pa su na njezinoj strani uigranost i kvaliteta. S druge strane, Dinamo ima mladu momčad. Nisam siguran bi li pobijedila mladost ili iskustvo. Zbog toga želim nekog drugog protivnika i vjerujem da će Zvezda ove godine igrati Ligu prvaka, sipao je komplimente Mamić.

Osvrnuo se i na treće pretkolo.

- Važno je istaknuti da želim i Dinamu i Zvezdi da prođu ove prepreke jer bi im već to jamčilo nastup u grupnoj fazi Europske lige, a onda to donosi jake utakmice i novac. Od srca i jednima i drugima želim prolaz dalje, a vjerujem da Zvezdi to neće biti teško jer je svakako favorit.

Međugorje: Zdravko Mamić komentirao nepravomoćnu presudu
1/6

Komentara 28

FT
feel_the_coruption
10:20 04.08.2018.

Mamić stari zvezdaš :-) Njemu ime kluba ne igra ulogu, da ga puste da krade u zvezdi, tamo bi trgovao djecom.. Kriminalci nemaju nacionalnog identiteta, to su sve složna braća kada treba nešto opljačkat.

VI
VinkoS
11:17 04.08.2018.

Bilo bi red kad vec nemozete bez svoga mamica da ovaj clanak preselite u rubriku crna kronika !

DU
Deleted user
11:42 04.08.2018.

ŽUTI KARTON ZA VL. Dokle će te nas bombardirati ovim hrvatskim izdajnikom koji je monopolizirao hrvatski nogomet novcem kojeg je zaradio prodajom stiropora. Ma hajde. DOSTA nam je Mamića, Todorića i druge bande koja se razbaciva lovom i sad bježati od pravosuđa dok sirotinja preživljava sa minimalcem i ide u zatvor zbog neplaćanja dimnjačara. DOSTA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije