Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen iz grupe

Zbog zgodne supruge suigrači nogometnu zvijezdu uzeli na zub

Carla Pardo
Foto: Instagram
1/7
22.10.2017.
u 14:12

Oni koji nose dres reprezentacije to moraju raditi profesionalno... Znam da je većina to i radila, dok su drugi tulumarili, pa čak i propuštali treninge jer su bili pijani, napisala je Carla Prado.

Tenzije nakon iznenađujućeg posrtaja Čileanaca u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo još su visoke, tamošnji navijači ne mogu se pomiriti s činjenicom da južnoamerički prvaci i finalisti Kupa konfederacija neće ići u Rusiju. Sve je dodatno 'zakuhala' supruga vratara Claudija Brava potvrdivši medijima kako su se neki igrači zabavljali uoči odlučujućih utakmica te na treninge dolazili alkoholizirani.

– Cijeli svijet zna da je Vidal stigao pijan na početak utakmice. Dobili smo informacije da je bio u jednom kasinu noć prije utakmice. Tu je započeo tučnjavu, u ranim jutarnjim satima se vratio u hotel, a prije toga je platio kasinu da uništi snimke sigurnosne kamere da se ne bi saznalo da je napravio skandal. On je kriv za sve i to svi trebaju znati – izjavila je Carla Prado i postala omražena među dijelom igrača u čileanskoj svlačionici.

Ona je stala na stranu svog supruga i ostalih igrača koji su poštovali postulate profesionalizma pa se i na Instagramu obrušila na prijestupnike.

- Hvala reprezentaciji za sve divne trenutke. Hvala mom 'Kapetanu Americi' (Claudio Bravo). Bilo je zaista prelijepo. Ali oni koji nose dres reprezentacije to moraju raditi profesionalno... Znam da je većina to i radila, dok su drugi tulumarili, pa čak i propuštali treninge jer su bili pijani... Ako možete obuti kopačke, obujte ih i prestanite plakati, jer sada čitava zemlja plače, napisala je i izazvala gnjev Claudijevih reprezentativnih suigrača.

 

Bravu, vrataru Manchester Cityja i dosadašnjem kapetanu, osvetili su se tako što su ga izbacili iz zajedničke grupe na WhatsAppu.

Čileance očito očekuje veliko preslagivanje u momčadi, pitanje je koja struja će na kraju opstati i što će odlučiti novi izbornik kad preuzme reprezentaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije