Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zvijezda u problemu

Žena nogometaša potvrdila veliki skandal: 'On je došao pijan na utakmicu, on je kriv'

Arturo Vidal
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
16.10.2017.
u 07:12

Dobili smo informacije da je bio u jednom kasinu noć prije utakmice. Tu je započeo tučnjavu, u ranim jutarnjim satima se vratio u hotel

Iako je Čile ispao iz igre za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo nakon što je s 3:0 izgubio od Brazila, optužbe na račun igrača ne prestaju stizati. Mediji tvrde da su na treninge i utakmice dolazili u alkoholiziranom stanju, a sada je to potvrdila i žena Claudija Brava Carla. Uz to optužila je i Vidala za tučnjavu u kasinu.

– Cijeli svijet zna da je Vidal stigao pijan na početak utakmice. Dobili smo informacije da je bio u jednom kasinu noć prije utakmice. Tu je započeo tučnjavu, u ranim jutarnjim satima se vratio u hotel, a prije toga je platio kasinu da uništi snimke sigurnosne kamere da se ne bi saznalo da je napravio skandal. On je kriv za sve i to svi trebaju znati – poručila je Carla Prado za čileanske medije.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
10:48 16.10.2017.

Mulac od igrača--!!!Vidi se u Bundesligi da je Nivo u zadnjih 15 godina pao, tako u ostalim ligama evrope !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije