Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENO?

Zbog ovog su najskupljeg braniča svijeta usporedili s Lovrenom

Virgil van Dijk Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.02.2018.
u 21:34

- Očito je pomoćni sudac želio biti u centru zanimanja, a to mu je i uspjelo - grmio je nakon utakmice trener redsa Jürgen Klopp.

Virgil van Dijk u siječnju je iz Southamptona stigao u Liverpool za 84,5 milijuna eura te tako postao najskuplji branič u povijesti nogometa.

No, baš je danas on bio u glavnoj ulozi u 94. minuti kada je sudac njegovu neopreznu reakciju pokraj Erika Lamele okarakterizirao kao jedanaesterac kojim je Tottenham stigao do izjednačenja 2:2 na Anfieldu.

- Da, Virgil van Dijk je dirao Lamelu, ali on je toliko želio pasti na zemlju da su to svi vidjeli. A znamo kakvi sve startovi nisu dosuđeni prekršajima u prvom poluvremenu. Taj prekršaj za jedanaesterac u posljednjoj minuti je suđen po nekom drugačijem sudačkom kriteriju, očito je pomoćni sudac želio biti u centru zanimanja, a to mu je i uspjelo - grmio je nakon utakmice trener redsa Jürgen Klopp.

No, ima i onih koji prozivaju nizozemskog braniča, pa ga je jedan tako zbog te neoprezne reakcije prozvao 'nizozemskim Lovrenom'.

Inače, hrvatski branič danas je uz odigrao 90 minuta, a srećom njegova greška u 85. minuti nije kažnjena golom. Promašio je loptu, koja je stigla do Kanea, kojeg je u šesnaestercu srušio Karius, a sudac je pokazao na jedanaesterac. Međutim, vratar redsa iskupio se obranom.

Za Liverpool je dva gola zabio Mohamed Salah, u 3. i 91. minuti, dok je za goste sjajno pogodio Waynama, a bod im spasio Kane u 94. iz već spomenutog jedanaesterca.

Virgil van Dijk Liverpool
1/16

Komentara 5

SL
Slovenec
22:56 04.02.2018.

Čista Krađa

US
USA
00:34 05.02.2018.

Ako je Lovren promasio loptu, a je, to znaci da je bilo zaledje i da jedanaesterac ne postoji. Drugi jedanaesterac takodjer je simulacija epskih proporcija bez obzira na kontakt igraca. Tim je smjesnije Fifino trubljenje o fair playu, a jos je dugutantnije veselje Totenhamovih igraca jer postenog sportasa bi bila sramota nakon dva poklonjena jedanaesterca

TH
than
22:29 04.02.2018.

Na stranu to. Sudjenje je bilo kao da se igralo u HNL drugoj ligi, a ne u Engleskoj PL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije