Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČIO MU ŠTO GA IDE

Reakcija bijesnog Ronalda prema kamermanu je viralni hit

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.02.2018.
u 19:42

Njegov put do klupe popratile su i kamere, a Ronaldo je tom prilikom jasno poručio kamermanu što misli o tome da ga snima

Cristiano Ronaldo ne voli kada ga se mijenja. Pokazao je to i u subotu u remiju Reala 2:2 kod Levantea u 22. španjolskog prvenstva.

Bio je prilično bijesan kada je Zinedine Zidane iz igre izvadio u 82. minuti pri vodstvu kraljeva 2:1.

Njegov put do klupe popratile su i kamere, a Ronaldo je tom prilikom jasno poručio kamermanu što misli o tome da ga snima.

- Nemoj mene snimati, fokusiraj se na utakmicu - poručio mu je Portugalac.

Kamerman nije dugo ostao fokusiran na Ronaldu, a bez Portugalca kraljevi su primili još jedan gol te ostali bez pobjede.

Komentara 4

DU
Deleted user
23:53 04.02.2018.

nema tu pravog veznjaka koji zna namjestiti gol,koji zna zabijati iz slobodnih udaraca,koji moze probiti odbranu solo prodorom...sve se svodi na dodavanje veznjaka bekovima stoperima koji trebaju odigrati ulogu koja nije njihova

DO
dommar36
20:03 04.02.2018.

Jad od ekipe

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:18 04.02.2018.

Majdak nije pogledao video????Gdje je to CR bijesan, i sto je toliko lose kad se kamermana uz smjesak upozori da snima utakmicu, a ne igraca na klupi? Ovo me neodoljivo podsjeca na onaj isto ovoliko lazni clanak o "bijesu" trenera Bilica na konferenciji za stampu prije godinu-dvije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije