Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Cop

'Zbog ove borbe odrekao sam se Božića, a čast mi je što će me gledati Fjodor i Silva'

Mirko Filipović
Slavko Midžor/PIXSELL
29.12.2014.
u 10:53

Prijepodne na Staru Godinu provedite uz Fight Channel gdje možete vidjeti izravan prijenos čitave INOKI Bom-ba-ye priredbe s Cro Copom i Ishiijem u glavnim ulogama.

Mirko Filipović je najavio pobjedu protiv Satoshija Ishiija koji ga za dva dana čeka u njegovom već stalnom boravištu na Staru Godinu - japanskom Tokiju. U razgovoru za tamošnje medije Cro Cop je izjavio da je vrhunski spreman i da potpuno zdrav ulazi u svoju prvu obranu IGF naslova.

Japanci su napisali da je Filipović unatoč dugom letu bio jako dobro raspoložen i da nije pokazivao bilo kakav umor.

"Posljednji meč sam odradio prije četiri mjeseca, a kamp za ovaj meč mi je trajao zadnjih šest tjedana. Odrekao sam se čak i Božića da bih trenirao i ostao u vrhunskoj formi i snazi", izjavio je Cro Cop i dodao:

"U prošlosti sam u mnoge mečeve ulazio ozlijeđen i to me je koštalo lošijeg nastupa. Ovaj put ništa ne boli. Potpuno sam zdrav te pun samopouzdanja krećem u meč. O porazu niti ne razmišljam iako je ovo takav sport da je apsolutno sve moguće."

No, zato Ishii sigurno razmišlja ili je razmišljao o ozljedi koja ga je mučila zadnjih mjeseci. Dvoboj je jedno vrijeme bio pod velikim upitnikom, ali na koncu ćemo ipak vidjeti Cro Cop vs. Ishii 2.

"Znam da će krenuti na rušenje i da će pokušati doći u gornju poziciju na parteru. Ali to svi pokušavaju, a ja se jako dobro znam braniti od rušenja. To me ne brine", tvrdi hrvatska legenda.

Upitan hoće li koristiti laktove koji su mu donijeli pobjedu u prvom meču, Cro Cop odgovara:

"Naravno da ću koristitit laktove ako mi se otvori prilika."

Društvo će mu praviti Fjodor Jemjeljanjenko i Wanderlei Silva - dva velika prijatelja i rivala iz Pride dana. Oni su, naime, specijalni gosti Antonija Inokija na ovoj posebnoj priredbi.

"Borio sam se protiv njih, no smatram ih prijateljima. To što će me gledati će mi samo biti poticaj i ohrabrenje. Nadam se da ćemo pružiti dobar meč", zaključio je Cro Cop.

Prijepodne na Staru Godinu provedite uz Fight Channel gdje možete vidjeti izravan prijenos čitave INOKI Bom-ba-ye priredbe s Cro Copom i Ishiijem u glavnim ulogama.

>>Cro Cop otputovao u Japan: Opcija poraza ne postoji!

Komentara 1

OB
Objektivno...
21:03 31.12.2014.

Koje glupo pitanje; hoćeš li koristiti laktove? Pa ako su dopušteni zašto ne bi koristio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije