Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEŠKOĆE U BIH

Zbog nereda huligana i paljenja automobila dio mještana ostao bez struje

instagram
22.09.2021.
u 18:25

Zbog požara u tunelu Lendava nakon zapaljenja vozila oštećen je i energetski kabel zbog čega dio općine Jablanice nema napajanje električnom energijom

Nepoznati napadači zapalili su automobil glavnog suca, a jedna službena osoba je tom prigodom ozlijeđena nedugo nakon što je u Mostaru u utorak navečer prekinut susret Premijer nogometne lige BiH između domaćeg Veleža i banjolučkog Borca zbog upada navijača na travnjak.

Malo prije ponoći u tunelu nedaleko Jablanice presretnuto je vozilo glavnoga suca susreta Sabrije Topalovića s kojim su se u tome trenutku nalazila dvije službene osobe s utakmice, pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić. Napadači su palicama i metalnim šipkama razbili stakla nakon čega su ubacili baklju u vozilo koje se nakon toga zapalilo, izvijestili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru. Dodali su kako je u napadu tjelesne ozljede zadobio Alispahić kojemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Jablanici.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Policija je navela kako su napadači na službene osoba pobjegli u vozilu marke Golf.

Zbog požara u tunelu Lendava nakon zapaljenja vozila oštećen je i energetski kabel zbog čega dio općine Jablanice nema napajanje električnom energijom.

Nogometni susret Veleža i Borca prekinut je u 82. minuti nakon što su navijači upali na travnjak. Neposredno prije toga nogometaši gostujuće momčadi postignli su drugi pogodak za vodstvo 2-0.

Službene osobe su nakon toga prekinule susret. Direktor Nogometnog kluba Borca Dejan Lukendić izjavio je nedugo nakon susreta kako je fizički napadnut u Mostaru.

Uzavrele strasti u gradu na Neretvi dodatno je podgrijala objava visokog dužnosnika SDP-a BiH i izaslanika u Parlamentu Federacije BiH Anera Žuljevića na društvenim mrežama u kojemu je gotovo odobrio napad na suce i nasilje na terenu s navodom 'kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije