Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Zbog Grobara i Delija Final Four trajat će četiri dana

Cibona - Crvena zvezda
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
02.04.2014.
u 09:45

Osim što će biti razdvojeni, polufinali će biti i pomaknuti za jedan dan unazad, i to ponajprije zbog nasilnosti Partizanovih i Zvezdinih navijačkih skupina.

Premda to ABA liga još nije službeno objavila, gotovo je sigurno da će beogradski završni turnir trajati čak četiri dana.

Osim što će biti razdvojeni, polufinali će biti i pomaknuti za jedan dan unazad, i to ponajprije zbog nasilnosti Partizanovih i Zvezdinih navijačkih skupina.

Po želji MUP-a Srbije, u subotu 26. travnja košarka se u Beogradu neće igrati jer je taj dan rezerviran za derbi nogometaša Partizana i Zvezde.

Tako će košarkaši Zvezde i Cibone polufinale igrati već u četvrtak 24. travnja, a Partizan i Cedevita dan kasnije.

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:24 03.04.2014.

Najbolje da zvezdi odmah date trofej pobjednika ABA lige i ušparate ljudima pare. Vidi se da je predsjenik ABA lige Srbin i sve podređuje svojim klubovima koji moraju biti "prvaci" !!!!!! A i mi samo šutimo i dozvoljavamo da nas tako gaze. Sigurno će i suci biti iz Srbije. Katastrofa kaj nam delaju!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije