Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportske igre mladih

Završnica u Splitu okupila najstarije natjecatelje

Sportske igre mladih (1)
Foto: Sportske igre mladih
1/6
27.07.2012.
u 16:05

Sportske igre mladih, najveća sportska amaterska manifestacija u Europi koja je u svoj sustav natjecanja i ove godine uključila više od 80.000 natjecatelja, u drugoj smjeni svoje završnice u Splitu okupila je najstarije natjecatelje

Odbojka za muškarce, rukomet za žene i mali nogomet za muškarce, a sve u kategoriji 1994. i mlađe, dobili su svoje ovogodišnje pobjednike.

Višegodišnji sudionik Igara Marcelo iz Šibenika s ekipom koja se dugo bavi odbojkom, ali koja u ovoj formaciji uopće ne igra zajedno, od natjecanja je očekivao dosta. Bilo je teško, kaže, pronaći slobodne igrače koji će se radije uhvatiti treninga nego kupanja i otići na Sportske igre mladih. Kako je ovaj simpatični Šibenčanin uspješan i u odbojci na pijesku, upitali smo ga da nam objasni u čemu je ova dvoranska odbojka drugačija.

– Muška je odbojka, za razliku od ženske, puna tempa i snage jer se sve igra na snagu, visoki su blokovi, libero je uobičajeno dobar, poeni se igraju brzo – rekao nam je Marcelo...

Inače, Šibenčani su bili tek malo lošiji od Osijeka koji je u konačnici pobijedio na ovom turniru, a zlatom su se još okitili Dubrovčani u malom nogometu i rukometašice Đakova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije