Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL ANALIZIRA

Zašto su Ludogorec, APOEL, Bate i Maribor uspjeli, a Dinamo nije?

Dinamo - Ludogorec
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
28.08.2014.
u 15:11

Zahovič kao sportski direktor vodi mudru politiku kluba, obnovljen je stadion, a rezultati su iz godine u godinu sve bolji.

Nažalost, opet je došlo vrijeme da s dozom ljubomore i tuge pratimo ždrijeb skupina Lige prvaka i uspoređujemo. Tko je to tamo, dio glamura, i zašto mi nismo.

Dinamo je ove sezone zapeo već u 3. pretkolu, u dvije čudne utakmice ispao je od danskog Aalborga koji je u utorak posramljen napustio Cipar, s četiri gola u mreži...

A tko se sve našao u eliti? Pet klubova čiji je proračun podjednak Dinamovu, od kojih je tri Dinamo nedavno izbacivao iz Europe.

Plavi su, podsjetimo, nakon što dvije sezone nisu uspjeli ući u LP godišnji budžet smanjili s 20 na 12 milijuna eura, s tendencijom spuštanja na desetak milijuna. Evo kome je to bilo dovoljno da ove jeseni ugosti najbolje europske momčadi.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Zahovič nadmašio učitelja Mamića: najprije prezimio u Europi, a sada i ušao u elitu

Komentara 13

DU
Deleted user
16:33 28.08.2014.

Koje stručne novinarske analize ! svaka čast gospodo pravi ste profesionalci ,još kad bi znali da se nogomet igra nogom bilo bi super

DU
Deleted user
17:25 28.08.2014.

.....dajte sjašite sa Dinama. Dinamo se ima kome pravdati u Hrvatskoj?

Avatar cluesblues
cluesblues
18:07 28.08.2014.

ulazak u europsku ligu nije neuspjeh…a ulazak u jedno od europskih natjecanja 8 godina za redom i uz to dizanje koeficijenta svim hrvatskim klubovima i ligi je uspjeh - mnogi veliki klubovi sa puno vecim budjetima nisu uspjeli, iz raznih razloga - maribor (po transfermaktu) vrijedi tocno duplo manje od hajduka pa zadnjih godina prolazi predkola a hajduk ispada od amatera koji nogomet igraju iz hobija (i ove je godine zamalo ispal od onih irskih ribara) - sve je stvar percepcije, moze se uvijek naci par klubova za ovu ili onu tvrdnju, cinjenica je da je dinamo ispal od aalborga nakon jedne od boljih tekmi ove sezone, a uvalio 3 komada rumunjima u tekmi u kojoj je bil losiji…sve ovo negativno trabunjanje protiv dinama na dan bitne euro utakmice (danas 3 pljuvacka clanka na vecernjem) ocito imaju svrhu - nadam se da ce im dinamo veceras zacepit zlonamjerne gubice bar na jedan dan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije