Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni
Povratak na članak

Sindikat policije pita: Zašto se policija boji Zdravka Mamića?

Kada je u pitanju gosp. Zdravko Mamić, svi smo svjedoci toga da policija postupa sa strahom, naknadnim uhićenjem i provođenjem policijskih ovlasti tek kada se digne prašina u medijima, navode u Nacionalnom sindikatu policije

Komentari 28

DU
Deleted user
13:37 08.04.2014.

Ovo je strasno, ni u komunizmu se ovakove lazi nisu ovako javno preko novina rasparcavale, nije mene sa stadiona otjerao Mamic, vec skupine divljaka, koje ja ovaj policajac stitio , umjesto da su zavrsili u prdekani!!!

VL
LI
Lisabon
14:18 08.04.2014.

Ovi policajci stvarno misle da smo mi svi majmuni.Pa nije Mamic nikoga udario u Splitu i to je dokazivo snimkom.I imate priznanje Bege i jos jedne osobe cije ste ime objavili,da su oni udarili Mamica,a kaznjen je Mamic!!!!!!!!Jesu li mjerila policije u skladu sa Evropskim?Nisu,jer UEFA kaznjava Dinamo zbog rasizma (BBB vicu Mamicu da je ci..n),kaznjava novcano,praznom tribinom,praznim stadionom,a kod nas u ligi BBB stalno to vicu,a policija ih ne kaznjava!!!!Smrdi li to na nesto?Npr na zavjeru.A ministar policije se smjeska!!!!!!!!!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:55 08.04.2014.

Da sam ovaj naručeni naslov i javni poziv pučanstvu na linč jednog čovjeka koji griješi u životu kao i svako od nas pročitao u jutarnjem ne bi se nimalo začudio ali u vl...sramota....šta bi sad trebalo, čim mamić izađe izić izađe iz kuće odmah ga treba ispendrečit da bude kao normalan....svašta....

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:59 08.04.2014.

pazi sad ovo, samozvani sindikalac policije poziva na linč zdravka mamića, koji je jučer imenom i prezimenom javnosti predstavio nekoliko psihopata koji bi trebali biti u zatvoru. dalje sindikat policije poziva policiju da podrži nasilje koje je usmjereno protiv zdravka mamića i njegove obitelji. nečuvena drskost i primitivizam. u zadru i splitu nasilje (starac od 77 godina napada mamića- pa taj je za ludnicu a ne sportsko natjecanje) i vrijeđanje, u osijeku zaboden odvijač u gumu, traže li ti samozvanci iz sindikata da to policija podrži?

VL
KA
kajinx
14:16 08.04.2014.

Mirno gledali? Zar nemate oči? Da li vidite da ga dva milicionera, obučeni u civile, drže.

VL
MA
maspok
14:14 08.04.2014.

Sindikat policije pita: Zašto se policija boji Zdravka Mamića? Odgovor : Zato jer smo svi vidjeli da je Mamić napadnut od nekog glupog navijaća samo zato jer je digao ruke u znak proslave pobjede. Naravno da crvena javnost , avnost , a i neodgovorni navijači Hajduka, pokušavaju opravdati poraz bacajući drvlje i kamenje na Mamića. Inače Mamić se ne ponaša baš preuljuđeno, ali nije zaslužio svu silu ubilačke mržnje od nekih medija, a i od crvendaća.

VL
GI
gismund
13:44 08.04.2014.

ne kužim, iz snimke se jasno vidi da je mamić bio napadnut?! protiv koga je to onda policija trebala reagirati, protiv napadača ili napadnutog (što se naknadno i dogodilo)

VL
BA
badboy2000
14:33 08.04.2014.

Pa ne znam više dokle mislite sa ovim naručenim clancima kontra Mamića??! Ne želim ga braniti, niti se slažem s njim u nekim stvarima, dapače.. Ali ovo medijsko potenciranje Mamića kao glavnog agresora i negativca na Poljudu prelazi granice dobrog ukusa. Očigledno je da je Mamić bio napadnut jer je slavio pobjedu svoga kluba (jeli mozda i to za njega zabranjeno??) i mediji umjesto da osude toga starog begu koji se ponio kao balavac od 13 god, vi od njega pravite heroja. Pa samo me zanima sta bi se tek desilo da je obrnuta situacija, kad ga ovako razapinjete ni kriva ni dužna. Daj pokažite malo morala i ne blatite novinarsku struku jer stvarno ne sjećam se kad sam pročitao objektivan članak o Mamiću i dinamu.

VL
DR
draxy
14:29 08.04.2014.

Zašto policija nije odmah privela Ivu Begu zbog narušavanja javnog reda i mira ?

VL
BU
budagigo
14:38 08.04.2014.

Kada se na internetu potraze podaci o doticnom sindikatu saznaje se da je osnovan u 12 mjesecu 2013g.dakle radi se o novom sindikatu,benignom,nevaznom i nebitnom i ne treba ga se brkati sa ostalim policijskim sindikatima.ovaj je zeljan clanstva,utjecaja i medijske paznje i stoga je odigrao potez u startu krivi,a to je i upozorenje policajcima da ne upadnu u zamku i ne daju povjenje i clanarinu takvim amaterima i neznalicama.

VL
GL
GLADIATOR
15:18 08.04.2014.

Jadna smo mi država, jednu stranu osuđujemo, dok drugu gledamo....

VL
JA
JackRussell
15:37 08.04.2014.

Ovo je kao zona sumraka, istina je jedno, a dalmoši, policija, partija, drug jovo i komandanti tvrde drugo....sva sreća što postoje snimke koje potvrđuju što je istina, a što ne.

VL
HR
HR4ever
15:12 08.04.2014.

Da nema Mamica,trebalo bi ga izmisliti.....

VL
DU
dublue
15:30 08.04.2014.

Za nepovjerovati je da je moguce da iz Policije izade ovakvo mijesanje jabuka i krusaka. Sve rasirenije nasilje i divljacko ponasanje koje se zadnjih godina nazalost i dalje siri, se usporeduje sa izrazavanjem necije radosti i veselja. Ono sto uto u svemu narusava sliku drustva koje se zeli zvati civiliziranim i samo sto nema tragicne poslijedice se usporeduje s necim sto nikoga ne moze uvrijediti , a kamoli ugroziti, bez obzira kolikogod Mamicev nacin i temperament mogu nekome izgledati pretjeranim. 'Sigurnost i povjerenje' moto je Policije. Zapitali se itko od odgovornih u sluzbi , koju svim placamo ,kako je uopce moguc odgovor ' Izlazite na vlastitu odgvornost'. Sram me je sto zivim u sredini i drustvu, u kojem ne smijem na ulicu, jer se oznake kluba na majici koju nosim nekome ne ce svidjeti.Ne mogu prihvatiti da svojoj zemlji nemam zastitu dok setam gradom , a da Policija pere ruke. Naravno , uvijek se moze naci neka budala i pokusati ugroziti moje pravo na slobodu kretanja ili cak moj zivot, ali za takve mora postojati brzi odgovor. Ako boravak u Vrapcu nije dosta, za takve moze i neki jaci tretman( mali'goli otok'). Vrlo brzo bi takvi bili iskorijenjeni i zaustavljeni u trovanju ove zemlje, koja je svoju sloboda platila krvlju najboljih sinova. Ne smije izostati akcija normalnih ljudi koji ne bi smjeli dopustiti da bolesnici truju drustvo i od Lijepe Nase ucine 'ludu zemlju'.Dok ne vidim takvo sto od odgovornih ,zaduzenih i placenih za red , ja cu se stidjeti i zalostiti sto zivim u drustvu koje svim i svacim unistava moju zemlju, koju ne bih mijenjao za nijednu drugu.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:10 08.04.2014.

Hoce li itko kazniti koga za ovoliko iznesenih lazi i izvrcanje cinjenica. Oni starcic je napao gospodina Mamica, a drugo tko je to sindikat policije, gdje je sluzbeni zapisnik ili je to par jovinih poslusnika, cini mi se ipak ovo potonje ...

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:29 08.04.2014.

Kako JackRussell kaže Hrvatsko je pod ovom vlašću prava Zona Sumraka, sada čekamo uhićenja svih onih koji se ne slažu sa ovakvim bljuvotinama.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:30 08.04.2014.

A sve ovo dolazi ravno iz hajdugove kuhinje, nazovi kluba koji nema prijatelja u Hrvatskom sportu.... a to puno puno govori....

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:17 08.04.2014.

Ova vlast pod hitno mora odstupiti, milanovic dozvoljava ministru da siri lazi unatoc snimkama sa utakmice i za to nitko ne odgovara, ovo je gore nego u najcrnjem komunizmu ruskog tipa, ali jedna dobra stvar sve vise izlazi na vidjelo a to je da je Mamic sasvim u redu samo sta je sposobniji od ove komunisticke ekipe, tu ukljucujem i rukovodstvo hajduga.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:20 08.04.2014.

Ovo je prestrasno, oni cili narod drze za slijepce i budale, doli sdp, izađimo na ulice jer ova vlast apsolutno nista ne radi osim sta unosi razdor i mrznju među ljude

VL
IN
Ineboimorejeplavo
16:18 08.04.2014.

Ovo je strasno, nikad viđeno na ovim prostorima, Mamiću od tebe će napraviti idola i simbol otpora ovim komunistima

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.