Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika na Bernabeu

Benzema dobio nevjerojatnu ponudu za odlazak iz Madrida: Klub će to smatrati izdajom

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
29.05.2023.
u 23:35

Francuzu je neimenovani klub ponudio zaradu od 200 milijuna eura u periodu od dvije sezone. Real Madrid računa da će tamo ostati još barem još jednu sezonu i namjerava s njim potpisati novi ugovor

Jedan od vodećih igrača Real Madrida, Francuz Karim Benzema mogao bi već ovog ljeta, pišu španjolski mediji. Njegov se status u klubu bitno poboljšao odlaskom Cristiana Ronalda i očekivalo se da će zajedno s Lukom Modrićem i Tonije Kroosom potpisati barem još jedan ugovor i nastaviti igrati kao jedan od veterana i stupova igre kraljevskog kluba.

Za Real igra već više od jednog desetljeća. Točnije od 2009. kada je na Bernabeu stigao iz Lyona za 35 milijuna eura. Ugovor mu ističe ovoga ljeta i može slobodno otići iz kluba, a kako pišu Španjolci moguće je da se pridružio očito pomodnom pokretu među najpoznatijim starim igračima Europe pa pregovara sa Saudijcima.

GALERIJA Manchester City razbio Real i ušao u veliko finale Lige prvaka (4:0)

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/9

Tvrde kako je Francuzu s Bliskog Istoka stigla ponuda s pozamašnom svotom za koju je veoma zainteresiran, a u igri bi mogli biti i drugi klubovi. Klub iz Saudijske Arabije nije imenovan, ali navode o ponuđenoj zaradi sežu čak do 200 milijuna eura u periodu od dvije sezone. Kao i Ronaldo dobio bi porezne olakšice i zaradu od fotografija i svoga lika, navodi Forbes.

VEZANI ČLANCI:

Kraljevima ovakav razvoj događaja dakako nije po volji. Računali su na Francuza barem još jednu sezonu, a nakon 647 utakmica, 353 zabijena gola i 165 asistencija, ovakav bi nenadan odlazak mogli smatrati ravnim izdaji.

VIDEO Proslava navijača nakon pobjede Futsal Dinama i osvojenog naslova 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije