Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE REKAO

Zar opet?! S Đokovićem se nešto čudno događa

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.03.2019.
u 09:42

- Puno toga mi se događalo izvan terena i vjerujem da je to utjecalo na moju igru. Nisam se osjećao najbolje ni zdravstveno, ni ovdje ni u Indian Wallesu. Još sam malo krut - rekao je Đoković

Španjolac Roberto Bautista napravio je iznenađenje u 4. kolu ATP turnira tenisača iz serije Masters 1000 u Miamiju svladavši prvog igrača svijeta i šesterostrukog osvajača ovog turnira Srbina Novaka Đokovića sa 1:6, 7:5, 6:3.

Za Bautistu je ovo treća pobjeda u 10. međusobnom susretu protiv Đokovića, ali i druga uzastopna. Početkom godine Španjolac je svladao Srbina i u polufinalu Dohe na putu ka osvajanju naslova.

U četvrtfinalu Bautista će igrati protiv branitelja naslova, Amerikanca Johna Isnera koji je u osmini finala nadigrao Britanca Kylea Edmunda sa 7:6 (5), 7:6 (3).

S druge strane, Đoković je upao u crnu seriju jer je prije toga iznenađujuće izgubio od Philippa Kohlschreibera sa 6:4 i 6:4 u trećem kolu Mastersa u Indian Wallesu.

- Puno toga mi se događalo izvan terena i vjerujem da je to utjecalo na moju igru. Nisam se osjećao najbolje ni zdravstveno, ni ovdje ni u Indian Wallesu. Još sam malo krut - rekao je Đoković nakon poraza od Bautiste.

>> Ivanišević objasnio zašto Amerikanac ne može trenirati Balkanca


 
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar VinkoL
VinkoL
17:15 27.03.2019.

Dnevna doza srbijanštine. Uobičajeno, kaj ne? Kak je Mileva, drug urednik? Opanci ok?

KA
kajinx
15:33 27.03.2019.

Ruski lab, primite se posla!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:41 27.03.2019.

Kao i gorivo, platiš isto no kvaliteta ponekad varira zato toči na drugoj benzinskoj ili mjenjaj dobavljača 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije