Naslovnica Sport Tenis

Neodoljiva pijanistica srpskom tenisaču posvetila 'opasnu' objavu

Prelijepu su Astanovu mnoge slavne osobe razočarale svojim ponašanjem, ali Đoković ju je ostavio bez riječi u pozitivnom smislu
21. ožujka 2019. u 13:37 7 komentara 5280 prikaza
Lola Astanova
Foto: instagram.com/lolaastanova

Lola Astanova, 34-godišnjakinja iz Uzbekistana na glasu kao najseksipilnija pijanistica svijeta, napokon je dobila prigodu upoznati svog velikog idola, srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Automobili reprezentativaca Skupocjeni 'ljubimci' Pogledajte kakve bijesne automobile voze naši reprezentativci

Darovita djevojka prigodu je iskoristila kako bi se uz njega fotografirala, a objavu na Instagramu je ukrasila rečenicama od kojih se Đoković zasigurno barem malo zarumenio u obrazima.

- Već neko vrijeme Novak i ja pratimo jedan drugo, ali tek smo jučer dobili priliku napokon se i upoznati. I sada moram s vama nešto podijeliti. U životu sam imala sreću sresti mnogo slavnih i uspješnih ljudi, međutim, neka su od tih druženja u meni ostavila gorak okus razočaranja budući da vrline pojedinih ljudi nisu pratile njihova profesionalna dosegnuća.

Djevojke i supruge reprezentativaca Vatrena podrška Upoznajte najljepše djevojke i supruge hrvatskih reprezentativaca

Ali Novak... uz dužno poštovanje prema njegovim iznimnim sportskim postignućima, još impresivniji je njegov karakter, kakav je čovjek. A Đoković je ljubazan, ponizan, suosjećajan, radoznao i brižan. Hvala ti što si mi isnpiracija, čast mi je što te mogu zvati svojim prijateljem - napisala je očarana Astanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being - kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on 👏🏼🎾 P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She believed she could so she did ... 🎹👠 • • • #piano #pianist #reddress #ladyinred #musician

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti
 • Ameise:

  Ako mu zena nije ni malo ljubomorna na ovu pijanisticu,samo kad je vidi,onda nešto ne štima s njom.

 • kentie:

  kruti, kao prvo nemoj se smijati jednoj pijanistici koja je do bola lijepa i prelijepa...ali demonski fantastično svira klavir, fantastično....osobno sam je slušao u živo...žena je jednostavno genijalna....i za Novaka, ovakav kompliment: za pet...e sad Novak što se tiče rata; ... prikaži još! mi smo ga izbjegavali na sve moguće i nemoguće načine, ali on nam je nametnut na vrlo surov i nepošten način...volio bih da svi oni koji su u stanju da se izdignu iznad svakodnevnih politika koje nemilosrdo manipuliraju sa bližom i daljom poviješću, iniciraju i sudjeluju u kreiranju istine bez ikakve fige u džepu; da priznaju ono što je fakat, a to je da su prvi krenuli i počeli, da izraze žaljenje za takvo nešto, da evidentne ratne zločince bez pardona i bontona isporuče sudovima i pravdi i da se napokon stara i nova knjiga ratnih sukoba zatvori, arhivira i preda povjesničarima u nasljeđe...a nas rasterećene i neopterećene prepusti jednostavno budućnosti..koja je sve samo ne previše ružičasta i lijepa...

 • Avatar majkuvam
  majkuvam:

  Ako je stvarno mogao biti u vezi sa Deepikom Padukone i ovom Lolom onda je sasvim jasno da se je prerano oženio...