Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan Lovren

''Zaplakao bih jer ne mogu igrati Ligu prvaka''

Dejan Lovren
AFP
22.04.2010.
u 10:00

- Uzvrat protiv Bayerna igramo doma i bliži smo prolasku, ali moramo biti oprezni s njima - smatra Lovren.

Dejan Lovren utakmicu svog Lyona u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna gledao je u svom francuskom stanu. Nije mogao na put s Lyonom u Munchen.

- Želio sam ići, ali još sam na terapijama jer me još malo boli noga. No, bio je i problem s prijevozom – objasnio je naš mladi reprezentativac probleme s odlaskom nogometaša u Munchen zbog vulkanskog oblaka koji je poremetio zrakoplovni prijevoz.

 Žali zbog primljenog gola svoje momčadi protiv Bavaraca, a zauzvrat nudi umjereni optimizam

- Rezultat nije loš, ali nije baš ni dobar. Mislim da smo mi ipak u prednosti jer o prolasku se odlučuje u Lyonu, vjerujem da ćemo u finale. Ali, moramo biti jako oprezni, znamo kako je Bayern došao do polufinala, nije tu slučajno.

Lovren kaže da mu je teško gledati Ligu prvaka koju ne može igrati zbog prijašnjih nastupa u Europi za Dinamo.

- Zaplakao bih od tuge jer ne mogu igrati te utakmice, ali sam s druge strane sretan što su dečki tako daleko dogurali – rekao je naš igrač u Lyonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije