Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Žapci protiv mađarsko-srbijanske reprezentacije

05.02.2019.
u 07:07

U osmom kolu večeras u 20.30 sati žapci na svojem bazenu dočekuju mađarski Szolnoki

Pred vaterpolistima Mladosti jedna je od najvažnijih utakmica u Ligi prvaka, reklo bi se – ključna. U osmom kolu večeras u 20.30 sati žapci na svojem bazenu dočekuju mađarski Szolnoki od kojega su u prvom dijelu, prije dva tjedna, poraženi na gostovanju s 8:11.

No i mladostaši su imali svoje prilike, a imat će ih jamačno i večeras, iako će protiv sebe zamalo imati kombiniranu mađarsko-srbijansku reprezentaciju.

1/11

Goste, naime, kao trener predvodi Živko Gocić, a u momčadi su i srbijanski reprezentativci Prlainović, Aleksić, V. Rašović i Đ. Lazić.

– Szolnoki je iznimno kvalitetna momčad, prije dvije godine bio je europski prvak. Traži formu i polako se diže, a dolazi nam u goste u nezgodnom trenutku kad je kod nas prisutan fizički i psihički umor. No, napravit ćemo sve da pobijedimo i ostanemo u borbi za Final Eight – kaže trener Mladosti Zoran Bajić, donekle ohrabren pobjedom svoje momčadi u Šapcu.

Žapci su, naime, na gostovanju u Mačvi dopustili suparniku da zamalo stigne njihovo uvjerljivo vodstvo od 6:3 i da na kraju pobjede samo sa 7:6. No, teško da će te opasnosti (da povedu s visokom razlikom pa da ih suparnik stigne) biti u večerašnjoj utakmici, tu će za svaku prednost trebati rovovski kopati...

– S gostovanja u Szolnoku izvukli smo valjda neke pouke. Evidentno je da oni u tjelesnom smislu jako dobro stoje i da imaju odlične sidraše. Vjerujem da smo ih dobro raščlanili, da smo se dobro pripremili i da ćemo napraviti sve suprotno od prve utakmice – kaže topnik Mladosti Antonio Petković.

Nešto se, ipak, može i ponoviti, primjerice odlične obrane vratara Marcelića, čak 13. Dođite pogledati, ulazak je besplatan! 

Komentara 1

Avatar kruno60
kruno60
08:28 05.02.2019.

Žabci, hahahaha. Još malo pa će ih nazvati punoglavci 🐸

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije