Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost jača

Žapci krenuli u ofenzivu: zadržali Radua i vabe kapitalca

Andro Bušlje
Foto: Tibor Jurjević/PIXSELL
1/3
16.06.2020.
u 18:30

Mladostaši u svoje redove zovu reprezentativnog braniča i kapetana Andru Bušlju

Nakon što se čini da im je prije osipavanja, u Vaterpolskom klubu Mladosti napravili su preokret i započeli s konsolidacijom momčadi. Obnovili su već ugovoreni s Marcelićem, Vrlićem, Bukićem i Harkovom , a sad je osiguran i ostao je rumunjski sidraša Cosmina Radua (38), inače dugogodišnjeg člana.

S njim je potpisan ugovor o još godinu dana. Štoviše, za Radua će biti izvanredna sezona igračkih karijera, a to će učiniti okončati u Zagrebu.

- Brzo smo se dogovorili, razgovor je trajao kratko. U Zagrebu sam već dugo, dobro sam se snašao i zadovoljan sam sa svime. Želja mi je ostala ovdje i tu završiti karijeru - istaknuo je Radu.

Ne, žapci su tužni očito porasli apetiti, pa saznajemo da u svom obnavljanju zovu i jednog istinskog kapitala, reprezentativnog braniča i kapetana Andru Bušlju . Andro ima više ponuda, vidjet ćemo hoćemo li ona Mladostina biti najprihvatljivija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije