Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTE HNS-A

Zakopavanje 'ratne sjekire'? Predsjednik Hajduka ide na sastanak sa Šukerom

Split: U 11. kolo Prve HNL-a sastali se Hajduk i Osijek
Milan Sabic/PIXSELL
23.11.2020.
u 15:51

Hajduk će dati tehničku potporu reprezentaciji da igra na Poljudu kad god bude trebalo. Pogotovo sada kad je stradao Maksimir. Ali to ne znači da ćemo se družiti, jesti i piti s njima

Lukša Jakobušić stvara 'Novi Hajduk'. I, nemojte krivo shvatiti. To nije zločest niti loš naziv. Dapače. Introvertiranom klubu novi predsjednik daje potpuno novi 'look' svojim ponašanjem. Stigao je novi trener, cijenjen u hajdučkim krugovima, netko tko je već dugo u samom klubu.

Jakobušić se u manje od mjesec dana predsjedavanja splitskim klubom sastao i s vlasnicima, dionicima, članovima udruge Naš Hajduk, a sada će učiniti i ono što se posljednjih godina po pitanju Hajduka činilo nemoguće - sjest će za isti stol s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom i razgovarati.  

- Volio bih da imamo gore svoje ljude, da naši ljudi rade za dobro Hajduka i za dobro svih klubova, volio bih da imamo dopredsjednika HNS-a. Mi nemamo drugu državu. Hajduk će dati tehničku potporu reprezentaciji da igra na Poljudu kad god bude trebalo. Pogotovo sada kad je stradao Maksimir. Ali to ne znači da ćemo se družiti, jesti i piti s njima - rekao je na početku svog mandata u Hajduku pomirljivo Jakobušić, ali dodao: 

- Nismo mi ni najpametniji, ni najbolji. Ne moramo se voljeti, ali kad neki klubovi imaju nepravomoćno osuđene, kad u glavnoj instituciji nogometa postoje osobe s presudama, oni to moraju riješiti. Tko normalno može kazati da takva osoba smije i može biti unutra. I to treba dignuti na veću razinu, pogotovo kad je u pitanju HNS. Tamo treba biti nulta tolerancija na presude.

- Na inicijativu predsjednika Uprave HNK Hajduk Lukše Jakobušića sutra će u sjedištu HNS-a s početkom u 12.30 sati čelni čovjek „bijelih” održati sastanak s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. O temama i zaključcima Hajduk će izvijestiti nakon završetka sastanka” - napisali su iz Hajduka.

.

Ključne riječi

Komentara 6

CH
charle
18:03 23.11.2020.

Da bi se igralo u Splitu prvo treba urediti travnjak,jer ona oranica je sramota

DI
Dinamenavek
15:30 24.11.2020.

Točno sam znao da će žicat za travnjak hehehe,a nisu tili zbog tog poznatog dišpeta......nu ,sad oni ipak bi heheheh. Sirotinjo i Bogu si teška!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:08 23.11.2020.

ovi hajduci misle da je njihovo Kraljevstvo nebesko!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije