Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTE HNS-A
Povratak na članak

Zakopavanje 'ratne sjekire'? Predsjednik Hajduka ide na sastanak sa Šukerom

Hajduk će dati tehničku potporu reprezentaciji da igra na Poljudu kad god bude trebalo. Pogotovo sada kad je stradao Maksimir. Ali to ne znači da ćemo se družiti, jesti i piti s njima

Komentari 6

CH
charle
18:03 23.11.2020.

Da bi se igralo u Splitu prvo treba urediti travnjak,jer ona oranica je sramota

VL
DI
Dinamenavek
15:30 24.11.2020.

Točno sam znao da će žicat za travnjak hehehe,a nisu tili zbog tog poznatog dišpeta......nu ,sad oni ipak bi heheheh. Sirotinjo i Bogu si teška!

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:08 23.11.2020.

ovi hajduci misle da je njihovo Kraljevstvo nebesko!!!

VL
DI
Dinamenavek
16:02 23.11.2020.

Ma ja bi sad njih odbio! Rekao bi im ....gospdo samo sa Titom možemo pregovarati dok se on ne pojavi ajmo dvojka! Ne mislim na normalne objektivne hajdukovce kojih ima ,ali u manjini nažalost nijh samih,Hajuka,hrvatske lige i Hrvatske općenito! Kakvu su štetu nanjeli da nisu zaslužili realno uopće participirati u nogometu!

VL
DI
Dinamenavek
15:58 23.11.2020.

Lukša nećeš namore! Kako Lukši dopuštate podršku repki!!!!! Jeste li to omekšali malo,hoćete li Lukšu napasti kao Janicu ili Niku? Pa šta se desilo? Ipak ćete kleknut za eventualnu titulu jednom u 100 godina! Otišlo niz buru sve sa Titom!

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:10 23.11.2020.

Hajdućiličići

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.