Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''NEĆU SE IGRATI POLICAJCA''

Zajec: Sammir i Dodo kažu da nisu tulumarili, ja im vjerujem

Velimir Zajec Sammir
Slavko Midzor/PIXSELL
23.07.2010.
u 12:35

Po njihovu učinku na treninzima vidim da nisu izgubili noć – rekao je Zajec na konferenciji za novinare.

Sammir i Dodo kažu da nisu tulumarili. Ja im vjerujem.

Dinamov trener Velimir Zajec na današnjoj je konferenciji za novinare kazao kako su Brazilci Dodo i Sammir i tražili razgovor kako bi mu objasnili da nisu tulumarili u Crikvenici dan uoči utakmice s Koprom.

– Ja im u potpunosti vjerujem, a i po njihovu učinku na treninzima vidim da su u normalnom stanju. Da su doista izgubili noć, to bi se vidjelo – rekao je trener plavih.

Zajec najavljuje rigorozne kazne u slučaju noćnih izlazaka svojih igrača. Zabranjeni su im izlasci poslije ponoći, a kaže da ih neće kontrolirati telefonom.

– Neću se igrati policajca. Postoji uzajamno povjerenje. Nemam razloga sumnjati da će ga netko od igrača izigrati – kazao je Zajec.

Za početnu postavu protiv Hrvatskog dragovoljca (subota 20.15 sati) najavio je povratak Milana Badelja dok Bišćan neće nastupiti jer nema pravo nastupa ni u Moldaviji (28. srpnja, srijeda u 19.00 sati) te će Zeko uigravati stoperski tandem Barbarić-Mesarić.

Sastav: Butina, Etto, Barbarić, Mesarić, Ibanez, Calello Badelj, Sammir, Morales, Slepička, Sivonjić.

Ključne riječi

Komentara 14

FC
fcod
14:07 23.07.2010.

Jedno jednostavno pitanje za Janeza: Čiji prvak je prošao dalje, hrvatski ili slovenski?

DU
Deleted user
18:07 23.07.2010.

Treba prodati i Sammira i Chaga , prvi je odigrao nakon godinu dana utakmicu i pol pa je odmah bezveze nastala euforija , sad će slijediti stara priča . Chago se kao trudi i trči ali učinak mu je mizeran .

OB
-obrisani-
12:42 23.07.2010.

Nece se Zeko igrat policajca,nek se igraju nasi novinari....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije