Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLON IZ 1982.

Zajec otkrio što mu je Ćiro poklonio uz opis 'stjegonoši naših uspjeha'

Zagreb: Okupljanje generacije 1982. u čiju je čast Večernji opet izdao 'Plavu devetku'
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
02.05.2022.
u 15:18

"Mom dragom Zeki, stjegonoši Dinamovih uspjeha". Napisao mi je to u posvetu moj dragi trener, Miroslav Ćiro Blažević prije točno 40 godina darujući mi ovu predivnu sliku velikog Ivana Lackovića Croate."

Danas je točno 40. godina od proslave Dinamova naslova prvaka 1982., te čudesne sezone u kojoj su Ćiro i igrači digli na noge cijeli Zagreb, ali i cijelu Hrvatsku te dijasporu.

Velimir Zajec bio je jedan od ključnih igrača te momčadi, a sada je na Facebooku objavio da mu je Ćiro nakon osvajanja naslov poklonio sliku Ivana Lackovića Croate kao uspomenu na veliki dan.

"Mom dragom Zeki, stjegonoši Dinamovih uspjeha". Napisao mi je to u posvetu moj dragi trener, Miroslav Ćiro Blažević prije točno 40 godina darujući mi ovu predivnu sliku velikog Ivana Lackovića Croate. Od tada je ona uvijek sa mnom, u Zagrebu ili Ateni. I svakog me dana podsjeća na naš uspjeh 1982. godine i 2. svibnja kada sam podigao veliki pehar namijenjen nama, prvacima. Hvala svim mojim suigračima, hvala svim navijačima koji su nas tada bodrili, ali posebno hvala mom treneru, velikom Ćiri koji nas je vodio do tog naslova!", napisao je Zajec.

Ključne riječi

Komentara 7

ZG
zgkreso
16:37 02.05.2022.

zašto je navijačima , toliko bitno osvajanje prvenstva, bivše , njima mrske države? nikad ne spominju osvajanje naslova naše države. dal' to znači da je ona bivša država njima važnija i vrednija?

VI
Vivian
16:25 02.05.2022.

A gdje ti je sada taj pehar, zadnji put vidjen na Jakusevcu ?

KA
kažemja
16:10 02.05.2022.

Imam privilegiju da sam te godine kada je Dinamo osvojio naslov nakon 25 godina bio na svakoj utakmici, naravno na sjeveru i to onom starom sjeveru.Nikad neću zaboraviti tekmu protiv Zvezde kada je nakon pola sata igre bilo 3:0 za Dinamo.Kakav je to bio presing ... uragan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije