Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORIGINALNO

Zagrebački klub podržava Superligu: 'Želimo dio kolača, poslali smo kandidaturu!'

Facebook
19.04.2021.
u 18:39

- Ako ste mislili da je to sve, gadno se varate. Organizirat ćemo i tombolu.

Superliga je glavna nogometna tema dana i nema ljudi povezanih s tim sportom, a da je nisu tiho ili glasno komentirali. Stavovi su većinom nogometni, ali ne i u Maloj Mlaki.

Nogometni je to klub koji se natječe u 2. Zagrebačkoj ligi, ali to ne znači da u njemu nemaju pravo na stav. Uostalom, nogomet počiva na temeljima koji osiguravaju postojanje amaterskih klubova, koji kroz niže rangove natjecanja mogu tražiti svoju sreću i zadoovljstvo.

Nešto je to kontra čega idu idejni tvorci Superlige. Ali, lako za te teške teme, Mala Mlaka se njima ne opterećuje i ide svojim smjerom na zabavan način.

- Mi, NK Mala Mlaka, ovim putem ističemo svoju kandidaturu za sudjelovanjem u ovom natjecanju. Mi bismo isto željeli dio kolača koji će se tamo dijeliti ali nećemo ga zadržati samo za sebe, već ovim putem obećajemo da će svaki navijač, koji nas dođe podržati, kada nam na gostovanje dođe Barcelona, Real i ostali, uz predočenu kupljenu ulaznicu dobiti kobasicu i grah - navode u Maloj Mlaki i dodaju:

- Ako ste mislili da je to sve, gadno se varate. Organizirat ćemo i tombolu, te sretnog dobitnika nagraditi legendarnim automobilom Yugo 45, u odličnom stanju. Potrebno je zamijeniti glavu motora, ali auto kao kad je izašao iz salona. Stoga, veselimo se pozivnici za natjecanje u Super ligi, koju očekujemo ovih dana da nam dođe na adresu kluba!

 

Super liga!! Kao što već vjerojatno svi nogometni fanovi znaju, osniva se europska Super liga u kojoj bi sudjelovali...

Posted by NK MALA MLAKA on Monday, April 19, 2021

 

 

Mnogi manji klubovi našalili su se na sličan način, ali u smjeru protivljenja Superligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije