Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret pjesnika

Zagreb protiv Splita do prve pobjede, Lokomotiva bolja od Istre

Zagreb vs Split (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
21.09.2012.
u 20:03

Pjesnici su pogocima Djengouea i Abdurahimija svladali goste iz Splita 2:1, dok je Lokomotiva sa 1:0 pobijedila Istru

Nogometaši Zagreba u devetom su kolu Max TV Prve HNL ostvarili svoju prvu pobjedu u ovoj sezoni. Nakon što su nakon prvih sedam kola imali sve poraze, Pjesnici su smijenili Dražena Beseka, a trenirati ih je počeo Luka Bonačić. I odmah su se vidjeli rezultati; prvo su prošlog vikenda osvojili svoj prvi bod ove sezone (gostovanje u Istri), a sada su došli i do prve pobjede. I to ne bilo kakve! U Kranjčevićevoj je rezultatom 2:1 pala treća momčad lige, RNK Split.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i poveli pogotkom Vojnovića u 27 minuti. Taj rezultat  bio je aktivan sve do 84. minute, a onda je Zagreb sve preokrenuo u tri minute. Najprije je zabio Djengoue, a kasnije i Abdurahimi za velika i važna tri boda.

Lokomotiva je na Maksimiru došla do svoje četvrte pobjede u sezoni. Momčad Tomislav Ivkovića pobijedila je Istru rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici zabio je Andrej Kramarić s bijele točke u 69. minuti. Jedanaesterac za Lokomotivu dosuđen je nakon što je Burilo srušio Samateha.

Lokosi su ovom pobjedom skočili na četvrto mjesto, dok je Istra sada na šestom.

Ekskluzivno: Pratite utakmice na Tportalu!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:54 21.09.2012.

lijepo oni pobijedili,a ja lijepo izgubio dobitak od 11900 kn...ali, ..čestitam na prvoj pobjedi...sport je sport,a kladionica-kladionica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije