Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMANJE Modri u posjetu kod zagrebačkoga gradonačelnika

Zagreb će podržati europski Dinamo

22.07.2006.
u 17:48

Gotovo s jednakim zanosom poput onog koji proteklih mjeseci pokazuje Zdravko Mamić govorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u vili Dverce. Dinamovo izaslanstvo na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem i svim igračima provelo je sat vremena u ugodnom druženju sa svojim zaštitnikom Milanom Bandićem. I svi će se složiti da ozračje oko našeg predstavnika u Ligi prvaka nikada nije bilo tako dobro. Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić očito je čovjek s jasnom vizijom jer u klub dolaze ozbiljni igrači i, što je još važnije, momčad Josipa Kužea odavno nije izgledala tako ozbiljno i zrelo za iskorak u Europi.

- Grad Zagreb uvijek je podržavao vrhunske sportaše. Dinamo je dijete i zaštitni znak toga grada i Hrvatske, i dok sam ja na mjestu gradonačelnika, poglavarstvo i Hrvatska stajat će iza toga kluba. U Dinamo dolaze igrači svjetskog ugleda poput Jensa Nowotnyja, što je jasan znak kvalitetnog rada. Vjerujem da ćemo već u Litvi svjedočiti uspjehu. Želim vam da u prvoj utakmici igrate barem 50 posto bolje nego protiv Rijeke - istaknuo je Milan Bandić i dodao:

- I vidjet ćete, sljedeće ćemo godine i od Cibone napraviti europski klub. Ljubav između gradskih i Dinamovih čelnika nikada nije bila tajna. Svjestan je toga i Dinamov predsjednik Mirko Barišić.
- Stabilan i ozbiljan Dinamo bez potpore gradskog poglavarstva nije moguće stvoriti. Učinit ćemo sve da grad bude ponosan na nas.
Dinamov kapetan Zoran Mamić u ime cijele momčadi i izaslanstva kluba zagrebačkom je gradonačelniku darovao kristalni pehar osvajača hrvatskog Superkupa.

- Nitko u tako kratkom vremenu nije osvojio dva trofeja - u šali je ustvrdio Zdravko Mamić, jer Bandić u svojoj kolekciji priznanja i trofeja ima i onaj za prošlogodišnji naslov prvaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije