Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPO SU PRIMLJENI

Zadranima stigla zahvala nakon što su primili Ukrajince: 'Možda spašavate njihove živote'

Osijek: Postavljanje plakata za podršku Ukrajini
Davor Javorovic/PIXSELL
09.04.2022.
u 07:00

- Zahvaljujem našim domaćinima koji su nas izvrsno prihvatili, jako su ljubazni i uvijek su tu za sve što nam treba - kaže legendarni Ilja Kjasa, osvajač olimpijske bronce iz Pekinga 2008., peterostruki europski te dvostruki svjetski prvak.

Ukrajinski skakači u vodu koji su zbog rata u svoj zemlji privremeni dom našli u Zadru (zajedno s pratećim osobljem njih više od 40) imaju samo rijeći hvale za svoje domaćine - Grad Zadar i Hrvatski savez za skokove u vodu.

- Najvažnije je da smo sada na sigurnom i da se koliko-toliko opet možemo posvetiti treninzima. Nadam se da će rat uskoro završiti i da ćemo se što prije vratiti svojim kućama. Zahvaljujem našim domaćinima koji su nas izvrsno prihvatili, jako su ljubazni i uvijek su tu za sve što nam treba - kaže legendarni Ilja Kjasa, osvajač olimpijske bronce iz Pekinga 2008., peterostruki europski te dvostruki svjetski prvak.

Oduševljeni s onim što su vidjeli u Zadru bili su i čelnici Svjetske i europske plivačke organizacije Husain Al-Musalam i  Antonio Jose Silva, a sada je od Lena predsjedniku Hrvatskog plivačkog saveza Vladislavu Veselici stigla i službena zahvalnica.

- U ime obitelji Lena zahvaljujemo vam na podršci koju pružate ukrajinskim sportašima. Spašavate njihove karijere, a možda i živote - stoji u dopisu koji je potpisao predsjednik Lena Antonio da Silva.

>> Preminuo rukometaš Denis Tot

Ključne riječi

Komentara 1

GM
gmižić
11:10 09.04.2022.

Dobra vijest u moru loših....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije