Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE NA INSTAGRAMU

Poruka prijateljice: Denis je otišao zbog 'ljudske nečovječnosti', a ne svojom krivnjom...

Denis Tot
Foto: Instagram
1/2
08.04.2022.
u 17:25

"Počivaj u miru. Bio si osoba najtoplijeg srca i predivne energije. Otišao si ne svojom krivnjom nego zbog "ljudske nečovječnosti". Zbogom do sljedećeg puta, dragi Denise", napisala je na Instagramu.

Hrvatski 27-godišnji rukometaš Denis Tot u petak je preminuo u skopskoj bolnici od posljedica srčanog zastoja, objavili su makedonski mediji.  

Tot je u četvrtak, u ranim jutarnjim satima dovezen u skopsku Kliniku za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje bez svijesti, u kritičnom stanju, a liječnici su ga uspjeli reanimirati i potom staviti u stanje inducirane kome, što je u izjavi potvrdila dr. Maja Mojsova Mijovska.

Nakon što je Tot primljen u bolnicu, proširila se verzija priče po kojoj je rukometaš skopskog Butela brutalno pretučen u jednom skopskom noćnom klubu i dovezen u kliniku s brojnim ozljedama. No, te je informacije demantiralo Ministarstvo unutarnjih poslova u službenom priopćenju objavljenom u petak.

“Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava javnost da je jučer (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra dojavljeno policiji da im je DT dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Policijska uprava u Skoplju poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izvijestiti javnost", pripćili su iz makedonskog MUP-a.

Ipak, od Denisa se na Instagramu oprostila prijateljica Stefanija Trajceska iz koja je znakovito poručila da ovaj rukometaš "nije otišao svojom krivnjom nego zbog nečovječnosti".

"Počivaj u miru. Bio si osoba najtoplijeg srca i predivne energije. Otišao si ne svojom krivnjom nego zbog "ljudske nečovječnosti". Zbogom do sljedećeg puta, dragi Denise", napisala je na Instagramu.

>> Preminuo Denis Tot

Ključne riječi

Komentara 9

VK
vječni krojf
20:12 08.04.2022.

Makedonija je poznata po korupciji i kriminalu.Kako može biti da se objavi da je pretucen u jednom noćnom klubu,a sada odjednom nema tragova nasilja.Valjda su ga pretukli tatini sinovi,a tatice brzo reagirale,I sve je bila laž.

Avatar Avi
Avi
20:23 08.04.2022.

Denis je otišao na isti način kao i Matej u Srbiji. Hrvati nisu svjesni mržnje koja vlada u zemljama bivše Jugoslavije, a nisu svjesni zato jer naši mediji odavno više ne služe za informiranje.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:27 08.04.2022.

Koliko sam uspio pročitat ovih dana izbrisan je snimak nadzorne kamere to vam sve govori, treba kompletno sve zaposlenike kluba stavit na poligraf i polako slagat slagalicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije