Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 1. utakmici poluzavršnice doigravanja

Zadar u Višnjiku pobijedio Cedevitu 83:63

Hrvoje Perić
Dino Stanin
19.05.2010.
u 20:12

Sjajnu utakmicu u momčadi Zadra odigrao je krilni igrač Hrvoje Perić koji je probijao obranu Cedevite, postigao 32 koša i sedam puta uspješno skočio.

ZADAR - Košarkaši Zadra poveli su s 1:0 protiv Cedevite u polufinalnoj seriji doigravanja za prvaka Hrvatske. Zadrani su u Krešinoj dvorani večeras bili bolji s 83:63. Momčad s Višnjika iznenadila je Cedevitu načinom obrane, dok su u napadu bili jako strpljivi, ali i učinkoviti.

Već nakon 1. poluvremena Zadar je vodio 43:25, a nakon što su u nastavku izdržali napade Cedevite, u 35. minuti dosegnuli su i najvećih 77:50. Zadrane su do pobjede predvodili Perić s 32 koša i 7 skokova te Boisa s 15 koševa, dok su kod Cedevite najučinkovitiji bili Marsh s 13 i Baždarić s 9 koševa. Druga utakmica poluzavršnice igra se u nedjelju u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije