Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantahinaikos

Zaboravljeni vatreni ima novi klub, karijeru će pokušati oživjeti u Grčkoj

Foto: FACEBOOK
1/4
17.07.2023.
u 10:57

Panathinaikos se ove sezone može kvalificirati u Ligu prvaka što je veliki plus

Dok većina nogometaša danas odlazi na Arapski poluotok, jedan hrvatski od tamo odlazi. Naime, pomalo zaboravljeni vatreni Tin Jedvaj napustio je Al Ain, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, u kojemu je bio na posudbi i vratio se u Lokomotiv iz Moskve.

No, tamo je samo bio u tranziciji jer već je produžio na novu posudbu i to u Pantahinaikos koji ima pravo otkupa. Kako tvrde grčki mediji, Jedvaj je iskazao želju za igranjem izvan Rusije nakon što su tamošnji klubovi dobili zabranu igranja u Europi, a Panathinaikos se ove sezone može kvalificirati u Ligu prvaka što je veliki plus za hrvatskog braniča. 

Jedvajeva se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 2,5 milijuna eura, za Hrvatsku je upisao 26 nastupa, posljednji u listopadu 2020. 

U karijeri je igrao za Dinamu, Romu, Bayer, Augsburg, Lokomotiv i Al Ain. Možda u Pantahinaikosu oživi karijeru pa ponovno dođe na Dalićev radar. 

Ključne riječi

Komentara 4

DO
donmito
07:12 18.07.2023.

još jedan u nizu nedorečenih talenata

Avatar mrIvan
mrIvan
15:32 17.07.2023.

Ako je u ovim godinama isključivi fokus na zaradi - može odmah prestati igrati nogomet. Nadam se da nije...

DU
Deleted user
12:43 17.07.2023.

Duga kosa kratka pamet, sad se ošišo pa da vidimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije