Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz neobičan komentar

Nikoličius objavio fotografiju na kojoj Livaković drži Sahitija za vrat: 'Ovo nije kraj!'

Livaković Hajduk
Foto: Screenshot Instagram
16.07.2023.
u 21:52

Premda je najveći prijestup na samome terenu bio onaj Ivana Leke koji je zbog vrijeđanja suca zaradio crveni karton, sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius, objavio je fotografiju sukoba Dominika Livakovića i Emira Sahitija

U subotu navečer igrao se prvi veliki derbi nove sezone hrvatskog nogometa. Martin Baturina je u 52. minuti utakmice Superkupa zabio za 1:0 i tako Dinamu donio pobjedu nad vječnim rivalom Hajdukom. Značajan je bio incident s kraja prvoga poluvremena kada je Ivan Leko vrijeđao glavno suca Darija Bela i zaradio crveni karton.

Većinom je utakmica prošla bez većih tenzija. Među igračima dogodila se samo jedna oštrija situacija. Riječ je o prepirci Dominika Livakovića i Emira Sahitija. Igrač Hajduka je je odgurnuo Dinamovog vratara, a ovaj ga je ljutito nakratko uhvatio za vrat pa ga pustio.

GALERIJA Dinamo ponovo pobijedio u Superkupu

Livaković Hajduk
1/18

Sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius, na Instagramu je obavio fotografiju upravo spomenutog trenutka i uz sliku napisao: "Ovo nije kraj. Mogao bi biti znak nečeg novog."

VEZANI ČLANCI:

Dinamo i Hajduk ponovo igraju već u petak, a mjesto radnje ponovo je stadion na Maksimiru. Riječ je ovoga puta o 1. kolu HNL-a. Hajduk nakon toga nastavlja utakmicama protiv Rijeke i Osijeka, dok Dinamo ima i europske utakmice 2. pretkola lige prvaka gdje očekuje boljeg iz susreta Astane i Dinama iz Tbilisija.

VIDEO Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Komentara 15

Avatar mrIvan
mrIvan
00:00 17.07.2023.

Prvenstvo nije ni počelo Hajduk već radi pritisak. Jasan znak koliko su spremni za prvenstvo.

LO
Lokić
22:47 16.07.2023.

Usput, sve što je Nikoličijus napravio su grozni zeleni dresovi. Bila i crveno plava su simbol Hajduka. Dođe on i stavi boju svoje države. Bravo Splite.

MI
Misko12
08:10 17.07.2023.

Prvenstvo nije ni počelo a već pritisci od kmećavaca. Ali nije mi jasno zašto se ni jedan nije bacio u šesnaestercu da se odmah sudi penal. Da da pa nisu ni ušli u šesnaest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije