Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIN JEDVAJ

Zaboravljeni vatreni debitirao je za grčkog velikana. Panathinaikos slavio u kvalifikacijama za LP

Hrvatska izborila Euro preokretom na Rujevici
Igor Soban/PIXSELL
25.07.2023.
u 23:50

Jedvaj, koji je još uvijek igrač moskovskom Lokomotiva, u Panathinaikos je stigao na jednogodišnju posudbu nakon što je prvu polovicu ove godine igrao za Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U prvom susretu 2. pretkola nogometne Lige prvaka Panathinaiskos je na gostovanju u Košicama pobijedio Dnjipro sa 3-1.Dnjipro i Pao su smješteni su "League Path" dijelu ždrijeba i pobjednik ovog dvoboja će u 3. pretkolu igrati protiv Marseillea.Grčki doprvak je poveo u 10. minuti golom slovenskog napadača Andraža Šporara na asistenciju Španjolca Juankara.

Filip Đuričić je u 74. minuti povisio na 2-0, a treći gol za goste zabio je Fotis Ioannidis iz jedanaesterca u 84. minuti.U samoj završnici Oleksander Kaplienko je smanjio.

VEZANI ČLANCI:

Za grčki sastav je debitirao hrvatski nogometaš Tin Jedvaj koji je ušao u igru u 24. minuti nakon što se ozlijedio Nizozemac Bart Schenkeveld.Jedvaj, koji je još uvijek igrač moskovskom Lokomotiva, u Panathinaikos je stigao na jednogodišnju posudbu nakon što je prvu polovicu ove godine igrao za Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Jedvaj je do sada upisao 29 nastupa za hrvatsku reprezentaciju te je postigao dva gola, no posljednji je put u kadru “Vatrenih” bio 2020.

Uzvratni susret je 1. kolovoza u Ateni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije