Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIN JEDVAJ

Zaboravljeni vatreni i službeno ima novi klub, pokušat će oživjeti karijeru

Tin Jedvaj
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
17.07.2023.
u 17:55

Jedvaj je do sada upisao 29 nastupa za reprezentaciju te je postigao dva gola, no posljednji je put u kadru "vatrenih" bio 2020.

Osvajač srebrne medalje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom na svjetskom prvenstvu prije pet godina Tin Jedvaj (27) dogvorio je jednogodišnju suradnju s grčkim velikanom Panathinaikosom.

Jedvaj, koji je još uvijek igrač moskovskom Lokomotiva, u Panathinaikos stiže na jednogodišnju posudbu nakon što je prvu polovicu ove godine igrao za Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Jedvaj je do sada upisao 29 nastupa za reprezentaciju te je postigao dva gola, no posljednji je put u kadru "vatrenih" bio 2020.

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
19:01 17.07.2023.

Jedva-j

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije