Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselin vujović:

Za prave navijače i život bih dao, ne volim šminkere s tribina!

Veselin Vujović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
13.02.2015.
u 14:15

ante ančić Ništa od dolaska Igora Vorija sljedeće sezone, potpisao je novi ugovor s pariškim klubom

Rukometaši PPD Zagreba u subotu će ugostiti španjolsku La Rioju u utakmici 9. kola skupine Lige prvaka. Pobjeda ili neodlučeno bit će dovoljno za željeno treće mjesto u skupini i potvrdu plasmana u osminu finala.

- Nadam se da će gledatelji doći u što većem broju. Rekao sam ranije da ne volim one gledatelje koji dolaze samo na velike utakmice, tzv. šminkere. Za one gledatelje koji dođu na Radnički, Borac ili Vojvodinu dao bih život, to su pravi navijači - rekao je Veselin Vujović, trener "plinara".

Ako su pali PSG, Kiel...

Od istog suparnika zagrebaši su u Logronesu izgubili sa 21:22.

- Do 50. minute imali smo pobjedu u džepu, a onda nas je uništio njihov kružni napadač koji je postigao nekoliko ključnih pogodaka. Poslije utakmice bili smo tako ljutiti da bismo ih drugi dan pobijedili sa deset golova razlike da smo mogli igrati. Ne bježimo od uloge favorita. Uostalom, ako smo u Areni pobijedili Kiel, PSG, Metalurg i Meškov, ne vidim razloga da se moramo plašiti La Rioje - istaknuo je Luka Stepančić, desni vanjski.

Veselin Vujović neće moći računati na ozlijeđene Domagoja Pavlovića i Sandra Obranovića, a Tonči Valčić nije trenirao zbog viroze, ali će biti spreman.

- U odnosu na onu prvu utakmicu bit ćemo jači za Horvata i Mandalinića, koji nisu igrali u Logronesu - istaknuo je Vujović.

La Rioja je u španjolskom prvenstvu nedavno pobijedila Guadalajaru postigavši 40 pogodaka.

- Činjenica da su već jučer stigli u Zagreb i da su trenirali u Kutiji šibica dovoljno govori o tome da su itekako ozbiljna momčad i da misle kako nas mogu pobijediti u Zagrebu i preuzeti od nas treće mjesto na ljestvici. S druge strane, moram naglasiti kako su slično razmišljali i oni iz Kiela i PSG-a pa svi znamo kako je to završilo. Ostavit ćemo srce na parketu ne bismo li još jednom razveselili zagrebačke ljubitelje rukometa i ne bismo li s pet domaćih pobjeda zaključili grupnu fazu Lige prvaka - zaključio je Vujović.

Pazi se brzih krila

Stipe Mandalinić nije igrao u prvoj utakmici protiv španjolske momčadi.

- Krila su im izuzetno opasna i, ako uspijemo spriječiti Rocasa i Juanina u kontri i polukontri, onda smo napravili veliki dio posla - istaknuo je Stipe.

Razmišlja dobro jer je Juanin bio svjetski prvak sa Španjolskom 2005. godine, a Rocas 2013. godine.

- Psihološki nam neće biti nimalo lako jer ćemo stalno razmišljati o tome što nam donosi eventualna pobjeda - istaknuo je vratar Ivić.

>> Metličić potvrđen za trenera, ali ne i Serdarušić za izbornika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije