Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter prodaje Trajkovskog da preživi

Za Acu 500.000 eura malo, dva milijuna već može proći

'06.05.2011.,stadion Maksimir, Zagreb - 1. HNL, 28. kolo, NK Dinamo - NK Inter Zapresic. Aleksandar Trajkovski. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
16.06.2011.
u 08:36

Osim za Trajkovskog, inozemna ponuda stigla je i za Tomislava Boseca, a klub će vjerojatno napustiti stoper Josip Barišić

Nogometaši zaprešićkog Intera danas počinju pripreme za sljedeću sezonu. Na prvom prozivu neće biti makedonskog mladog reprezentativca Aleksandra Trajkovskog. Ne zato što je otišao u drugi klub, već zato što je dobio dozvolu trenera Ilije Lončarevića da se priključi nekoliko dana kasnije. S druge strane, izgledno je da Makedonac neće dugo ostati u Zaprešiću. Na adresu kluba stiglo je nekoliko ponuda, a jednu je Branko Laljak, direktor kluba, glatko odbio.

– Istina, belgijski Anderlecht ponudio je 500.000 eura, no to je premala cijena. Za Trajkovskog tražimo nekoliko puta više – istaknuo je Laljak.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije