Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Xavi: Uvjeren sam da ćemo u četvrtfinale proći mi i Talijani

Xavi (1)
DPA/Pixsell
17.06.2012.
u 11:26

- Vjerujem u našu pobjedu protiv Hrvatske, kao što mislim da Italija zaslužuje pobijediti Irsku. Mi sigurno nećemo igrati na remi protiv Hrvatske

Xavi, jedan od najboljih veznjaka svijeta, prognozirao je rasplet skupine C. Španjolski genijalac u četvrtfinalu ne vidi Hrvatsku.

- Mislim da će Italija proći u četvrtfinale. Dakako, zajedno s nama. Vjerujem u našu pobjedu protiv Hrvatske, kao što mislim da Italija zaslužuje pobijediti Irsku. Mi sigurno nećemo igrati na remi protiv Hrvatske, nitko se neće dogovarati.

Posebno je pohvalio Italiju, sviđa mu se njihov način igre.

- Ima nešto u njihovoj reprezentaciji što me jako podsjeća na 2006. godinu kada su postali prvaci svijeta. U jako dobrom su ritmu i sigurno su jedni od najvećih suparnika nama i još ponekoj reprezentaciji za odlazak na europski vrh - zaključio je Xavi.

 

Komentara 3

MM
mad max
12:40 17.06.2012.

Neka ste vi uvjereni,,,,glavno da je uefa na vasoj strani bogu mi i kriza vam u zemlji pa morate pobjediti! dobro vas phichkice uefa ne kazni sto sto ste zvizdali himnu talijansku i rucili ko simpanze vasi navijaci na balotelija! Glavno da je netko protiv hrvata na veliko!!!

ZG
ZGexil
13:01 17.06.2012.

xavi, da nebude u ponedjeljak plac i skrgut zubi. svakoj pjesmi dodje kad tad kraj.

ZG
ZGexil
13:13 17.06.2012.

xavi:uvjeren sam da cemo......; ej stari, ti niti neznas da je v(j)era frendica od nade, a svi znamo tko ili kaj je nada.= murva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije