Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV TURNIR

WTA Makarska: Cocciaretto i Niemeier za naslov

Internazionali BNL D'Italia 2022 - Day Two  Single Women : Belinda Bencic (SWI) again Elisabetta Cocciaretto (ITA)
Marco Iacobucci / ipa-agency.net
04.06.2022.
u 22:02

Nedjeljni finalni dvoboj u pojedinačnoj konkurenciji na rasporedu je od 17.30 sati, a za obje tenisačice će to biti prilika za osvajanje najvećeg trofeja u karijeri i ujedno njihov prvi međusobni dvoboj.

Talijanska 21-godišnja tenisačica Elisabetta Cocciaretto (WTA - 157.) i 22-godišnja Njemica Jule Niemeier (WTA - 102.) borit će se za naslov pobjednice WTA 125 turnira u Makarskoj, nakon subotnjih polufinalnih pobjeda nad Slovakinjom Annom Karolinom Schmiedlovom, odnosno Čehinjom Lindom Noskovom.

Cocciaretto je protiv pete nositeljice Schmiedlove (WTA - 92.) spasila pet set-lopti u prvoj dionici dvoboja i na kraju slavila sa 7-6 (7), 6-1 nakon 109 minuta igre.

Sedma nositeljica Jule Niemeier je imala daleko lakši posao protiv 17-godišnje Čehinje Noskove koju je za 59 minuta svladala sa 6-2, 6-1 i imat će priliku drugi puta u mjesec dana podići pobjednički trofej na hrvatskom tlu. Naime, početkom svibnja je osvojila naslov na ITF turniru Zagreb Ladies Open.

Nedjeljni finalni dvoboj u pojedinačnoj konkurenciji na rasporedu je od 17.30 sati, a za obje tenisačice će to biti prilika za osvajanje najvećeg trofeja u karijeri i ujedno njihov prvi međusobni dvoboj.

Tri sata prije (14.30 sati) započet će finale u konkurenciji parova, u kojem će hrvatska predstavnica Tena Lukas i Slovenka Dalila Jakupović igrati protiv srpskih tenisačica Aleksandre Krunić i Olge Danilović. U subotnjem polufinalu Lukas i Jakupović su sa 6-2, 4-6, 10-3 nadigrale hrvatsko-mađarsku kombinaciju, Marianu Dražić i Amarissu Toth.

WTA 125 Makarska - polufinale

Elisabetta Cocciaretto (ITA) - Anna Karolina Schmiedlova (SLK/5) 7-6 (7), 6-1

Jule Niemeier (NJEM/7) - Linda Noskova (ČEŠ) 6-2, 6-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije