Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šario Darkić nemoćan'

Westbrook brutalno zakucao preko Šarića, a komentator napravio urnebesan gaf

Westbrookovo zakucavanje
Foto: YouTube screenshot
1/4
16.12.2017.
u 12:32

Prošlosezonski najkorisniji igrač NBA lige brutalno je zakucao preko hrvatskog reprezentativca te počeo raditi grimase zbog čega je to zakucavanje prozvano 'najljućim ikad'.

Russell Westbrook ponovno je 'triple-doubleom' (27 koševa, 17 skokova i 15 asistencija) predvodio Oklahomu do pobjede koja je u Philadelphiji ostvarena tek nakon tri produžetka.

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu (49 minuta, 16 koševa, osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte), no bio je nemoćan u jednoj akciji sjajnog Westbrooka.

 

Prošlosezonski najkorisniji igrač NBA lige brutalno je zakucao preko hrvatskog reprezentativca te počeo raditi grimase zbog čega je to zakucavanje prozvano 'najljućim ikad'.

Pod dojmom maestralnog poteza komentator je napravio gaf i preimenovao našeg košarkaša.

- Šario Darkić bio je nemoćan! - uskliknuo je komentator.

Komentara 3

MA
Majur
14:21 16.12.2017.

Halar....brutalan si novinar,majke mi brutalne, brutalnije,najbrutalnije:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije