Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekićari

West Ham: Bilić vjeruje da može podići igru momčadi i ima našu podršku

West Ham
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.09.2017.
u 11:00

Dobili smo ponude za Grzegorza Krychowiaka i Renata Sanchesa, ali je Bilić rekao da ima sve što je potrebno. Sretan je s igračima koje ima u momčadi - rekao je David Sullivan

Slaven Bilić ima podršku vodstva West Hama. Nakon razočaravajućeg starta u sezonu i tri poraza u prva tri kola (gol-razlika 2-10), hrvatski se trener našao na meti kritika. Suvlasnik čekićara David Sullivan shvaća ozbiljnost situacije, ali klub stoji iza svog menadžera.

- Uprava je uz Bilića, a on vjeruje da može podići igru momčadi nakon razočaravajućeg početka - rekao je David Sullivan.

Suvlasnik West Hama otkriva kako je Bilić zadovoljan igračima koje je klub doveo u prijelaznom roku.

- Dobili smo Slavenov popis želja i doveli četiri odlična igrača Arnautovića, Chicharita, Harta i Zabaletu. Za Williama Carvalha iz Sportinga ponudili smo iznos kojim bi srušili klupski rekord, ali Portugalci nisu prihvatili ponudu. Sporting se posljednji dan javio da bi prihvatio ponudu, ali bilo je prekasno - istaknuo je David Sullivan i dodao:

- Dobili smo ponude za Grzegorza Krychowiaka i Renata Sanchesa, ali je Bilić rekao da ima sve što je potrebno. Sretan je s igračima koje ima u momčadi.

Nakon prvenstvene pauze West Ham sljedeću prvenstvenu utakmicu igra kod kuće protiv Huddersfielda. Čekićari bi pobjedom i prvim bodovima u sezoni popravili ozračje u svlačionici, a i našem Slavenu bi skinuli veliki teret s leđa. 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:06 02.09.2017.

ponavlja se priča od lani .. V.L. ga smjenjuje a onda mu uprava kluba daje podršku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije