Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI OGORČENI:

Bilić je najlošiji trener u povijesti, on bi Messija stavio na beka, a Ronalda na klupu!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.08.2017.
u 09:50

Opet se na Otoku potencira priča o Bilićevu otkazu.

Nakon trećeg poraza West Hama (Newcastle, 0:3) navijači nisu imali milosti prema Slavenu Biliću

“Da West Ham kupi Messija, Ronalda i Mbappéa, Bilić bi jednog stavio na desnog beka, drugog na klupu, a treći bi igrao sam u napadu”, “Najlošiji trener West Hama u povijesti...” “Najlošija izvedba Westa Hama u dugo vremena...”, samo su neki od navijačkih komentara. 

Očekivano, opet se na Otoku potencira priča o Bilićevu otkazu. Za medije je Bilić izjavio kako ne paničari, ali je zabrinut zbog pozicije u klubu. 

– Važnost ovog posla čovjek ne shvaća u dobrim, već u lošim vremenima – rekao je Bilić.

A da je opravdano zabrinut, govori i činjenica da se uprava West Hama sastala kako bi raspravili o njegovoj poziciji za koju Bilić ima ugovor još godinu dana, prenose britanski mediji.

Novo iskušenje Biliću dolazi u idući ponedjeljak, kada njegova momčad igra protiv Huddersfielda na londonskom stadionu. 

Komentara 9

DP
DPDP
16:22 28.08.2017.

jedino mi nije jasno cijelo ljeto Bilić traži napadača jer kao obrana i vezni red su mu ok a onda u prva tri kola primi 10 golova . koliko je para potrošio na pojačanja pa za 25 milja može iz hnl a kupiti tri dobra stopera a ne one panjeve koje ima .

DU
Deleted user
12:02 28.08.2017.

I ovi englezi nisu čisti.. kad ide Slav je genij kad ne ide najlošiji u povijesti.. neodlučni su kao kod međunarodnog priznanja HR

Avatar southman
southman
11:29 28.08.2017.

Na glavi nova kosa, u glavi stara praznina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije