Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bundesliga

Werder uvjerljivo slavio u gostima kod Borussije (M)

\'Sampdoria\'s Angelo Palomba (L) fights for the ball with Werder Bremen\'s Claudio Pizzaro during their Champion\'s League play-off round second leg football match at the Luigi Ferrari Stadium on Aug
AFP
23.10.2010.
u 17:58

Werder je bio najučinkovitija momčad 9. kola njemačkog prvenstva. Svladao je Borussiju (M) u gostima s 4:1.

Strijelci su bili Marin (5.), Wesley (13.), Hunt (51.) i Pizzaro (na slici) u 75. minuti.

Ivan Rakitić igrao je prvo poluvrijeme za Schalke koji je nastavio s lošim rezultatima igravši tek 0:0 kod Eintrachta. Ivo Iličević igrao je do 72. minute, a Srđan Lakić (dobio žuti karton) cijeli susret za Kaiserslautern koji je na gostovanju u Freiburgu poražen s 2:1. Mario Mandžukić igrao je od 78. minute, a njegov Wolfsburg pobijeđen je u Nürnbergu s 2:1.

Ostali rezultati: Eintracht - Schalke 0:0, Freiburg - Kaiserslautern 2:1, Hannover - Koln 2:1, Nürnberg - Wolfsburg 2:1. Poredak: Borussia (D) 21 (8), Mainz 21 (8), Hannover 16, Bayer 15 (8), HSV 15...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije