Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL

Wenger: Ne bih pružio ruku Hughesu ni da smo pobijedili

arsene wenger
Reuters
04.12.2009.
u 19:59

Menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger prokomentirao je činjenicu da je menadžeru Manchester Cityja Marku Hughesu odbio pružiti ruku nakon poraza Arsenala u četvrtfinalu Carling Cupa.

Wenger je u srijedu na gostovanju kod Cityja ostao vjeran svojoj tradiciji, te je na travnjak poslao igrače koji inače vrlo malo participiraju u prvom sastavu u važnijim natjecanjima. Manchester City je pobijedio 3:0, a menadžer domaćih Mark Hughes potužio se da mu je Wenger nakon utakmice odbio pružiti ruku, te ga je okvalificirao kao ''lošeg gubitnika''…

- Koincidencija je da je u pitanju bila moja 500. utakmica na klupi. Mislim da sam se 497 puta rukovao sa suparničkim trenerima nakon utakmica. U pitanju je pristojnost i ceremonija, no ja mislim da je mnogo važnije kako se trener ponaša za vrijeme utakmice i koliko je tada pristojan – objašnjava svoj stav Wenger te nastavlja:

- Uopće neću demantirati da sam loš gubitnik, jesam! Međutim, Hughesu ne bih pružio ruku bez obzira na to  dobili mi ili izgubili utakmicu protiv njegove momčadi!

Wenger je tijekom svoga 13-godišnjeg mandata na klupi Arsenala često ratovao s kolegama menadžerima. Recimo, s bivšim trenerom Tottenhama Martinom Jolom, ili bivšim trenerom West Hama Alanom Pardewom. Međutim, podvlači da nikada ne bi komentirao svoje razmirice s kolegama na konferenciji za novinare.

- Mogli ste me uz klupu često viđati u svađama, ali nikada nisam pred novinarima komentirao ponašanje i postupke svojih kolega menadžera nakon utakmica – zaključuje Wenger.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije