Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE VJERUJE U EDUARDA

Wenger: Ako asistira, Eduardo ne mora zabijati

Eduardo da Silva
Pixsell
25.11.2009.
u 14:32

Arsenalov francuski trener Arsene Wenger tvrdi da ga niti najmanje ne zabrinjava to što se hrvatski reprezentativni napadač Eduardo da Silva već duže vrijeme nije upisao u strijelce igrajući za "topnike".

Eduardo da Silva zabio je gol za Arsenalovu pobjedu rezultatom 3-2 na gostovanju kod Standarda u Liegeu u 1. kolu skupine H Lige prvaka, u dvoboju odigranom 16. rujna. No, otada Dudu nije poentirao za Arsenal.

- Ponudi li Eduardo tri asistencije iz kojih zabijemo tri gola, to je jednako važno kao da i sam postiže pogotke. Naša je igra utemeljena na kolektivnim vrijednostima, a ne na individualnim. Ne želim dovoditi u pitanje svakoga pojedinačnog igrača – prenosi Wengerov stav nogometna internetska stranica Tribalfotball.com.

Komentara 3

MI
misuratakid
14:45 25.11.2009.

Buduci da \"baza\" nije hrvatska rijec, ne moze se koristiti ni izraz \"bazirana\" - zasto ne koristite lijepu hrvatsku rijec \"temelj\" i \"temeljeno\" ili \"temeljena\", pa cak stovise i \"utemeljena\". Zasto Vecernji iz dana u dan srozava gramatiku hrvatskog jezika? Zasto uposljavate nepismene novinare, a sve manje pismenih lektora?

Avatar dutra
dutra
15:25 25.11.2009.

\"Baza\" je usvojenica. Znači, može se reći i \"bazirana\". Stvar stila, a ne gramatike. Meni je ljepše \"temeljena\", ali autoru, uredniku ili prevodiocu nije. Ako ti je do stila, čitaj nešto drugo, a ne sportske članke.

MI
mikistjep
01:52 28.11.2009.

Krevet je turciza, lektor je latinski, gramatika takodjer pa ajmo izbacit sve rijeci koje su kroz povijest usle u nas jezik- kojih ima na tisuce ili hiljade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije