Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE VJERUJE U EDUARDA
Povratak na članak

Wenger: Ako asistira, Eduardo ne mora zabijati

Arsenalov francuski trener Arsene Wenger tvrdi da ga niti najmanje ne zabrinjava to što se hrvatski reprezentativni napadač Eduardo da Silva već duže vrijeme nije upisao u strijelce igrajući za "topnike".

Komentari 3

MI
misuratakid
14:45 25.11.2009.

Buduci da \"baza\" nije hrvatska rijec, ne moze se koristiti ni izraz \"bazirana\" - zasto ne koristite lijepu hrvatsku rijec \"temelj\" i \"temeljeno\" ili \"temeljena\", pa cak stovise i \"utemeljena\". Zasto Vecernji iz dana u dan srozava gramatiku hrvatskog jezika? Zasto uposljavate nepismene novinare, a sve manje pismenih lektora?

VL
Avatar dutra
dutra
15:25 25.11.2009.

\"Baza\" je usvojenica. Znači, može se reći i \"bazirana\". Stvar stila, a ne gramatike. Meni je ljepše \"temeljena\", ali autoru, uredniku ili prevodiocu nije. Ako ti je do stila, čitaj nešto drugo, a ne sportske članke.

VL
MI
mikistjep
01:52 28.11.2009.

Krevet je turciza, lektor je latinski, gramatika takodjer pa ajmo izbacit sve rijeci koje su kroz povijest usle u nas jezik- kojih ima na tisuce ili hiljade

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.