Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUS NEĆE ŠTEDJETI

Vulić već vodio i trening Istre, ali ugovor nije potpisao

Zoran Vulić
VL
07.10.2010.
u 09:27

- Dogovorimo li se, čeka nas iznimno težak posao, prvenstvo će nam biti kao film “Umri muški”, ali u sto nastavaka - kaže Zoran Vulić.

Premda je već objavljeno da se Zoran Vulić vratio u Istru 1961, jučer nam je splitski trener demantirao tu vijest.

– Istina je da sam u Puli i da smo blizu dogovora. Ali, ništa nismo konkretizirali, ugovor nisam potpisao, a što će se dogoditi idućih dana, još ćemo vidjeti. Znate mene, sve su opcije uvijek moguće! – kazao nam je Vulić.

Bez obzira na to što čeka konačni dogovor do kojeg će vjerojatno doći, jer gazda Istre, Rus Mihail Ščeglov obožava Vulića i neće štedjeti na njegovu angažmanu, Vulić je održao trening s igračima.

– Kad sam već tu, vodio sam i trening. Istra je u lošoj situaciji, gotovo bezizlaznoj. Dogovorimo li se, čeka nas iznimno težak posao, prvenstvo će biti kao film “Umri muški”, ali u sto nastavaka! Ima dosta ozlijeđenih igrača, ali Istra ima kvalitetnu momčad i trenutačni rezultati nisu stvarni pokazatelj mogućnosti igrača – kazuje Vulić, koji bi trebao biti četvrti Istrin trener u ovoj sezoni.

Prva dvojica, Miše i Jarni, došla su iz Splita, na neki način Vulić bi spašavao čast splitskih trenera. Puljani su sa dva osvojena boda posljednja momčad lige, a Inter na 11. mjestu, posljednjem na kojem se ostaje u ligi, ima 13 bodova.

– Bilo bi teško da ispadaju samo dva kluba, a kamoli ovako – kaže Vulić.

Istru 1961 vodio je u prošloj sezoni, otišao je nakon posljednjeg kola, u Puli je pala Rijeka. A dogovore li se Vulić i Ščeglov, novu premijeru imat će baš u susretu protiv Rijeke.

– Preuzmem li klub, uvjeren sam da ćemo pobijediti Rijeku, imam igru za nju. Trebamo se pripremati za svaku utakmicu posebno, pa nam se možda otvori prigoda – zaključuje Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije