Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split bez sedmorice

Vulić: Imamo puno povrijeđenih, ali i uvrijeđenih

Split - Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.04.2015.
u 10:07

Rijeka je odlična, ne sjećam se kad su izgubili utakmicu na Kantridi. To je ozbiljan klub s vizijom, koja se ostvaruje - kaže Vulić

Splitovu treneru Zoranu Vuliću lako je složiti momčadi za dvoboj protiv Rijeke, igrat će svi koji su ostali. Nema Woona, Roga, Blagojevića, Ercega, Roce, Ibriksa i Glavine...

- Nemam dovoljan broj igrača za zapisnik, čut ću se s trenerom juniora Goranom Sablićem da mi preporuči neke igrače za putovanje. Takav je trenutak, uvijek ih ima u nogometu, imamo puno povrijeđenih, ali i uvrijeđenih - rekao je Vulić.

Ohoho, a tko su to uvrijeđeni?

- Ne znam, ne znam, stvarno ne znam - zakopčan je Vulić.

Ispada da je Split već izgubio utakmicu, a da nije ni započela.

- Ma kakvi. Ne bojim se i da idem sam. Imamo problema, ali tko istrči na Kantridi, bit će pravi. Rijeka je odlična, ne sjećam se kad su izgubili utakmicu na Kantridi. To je ozbiljan klub s vizijom koja se ostvaruje - kaže Vulić. 

Pogledao je i prema suboti kada u Park mladeži stiže Dinamo.

- Imamo problema s ozljedama, ali nema kukanja. Sad se vidi da imamo mali broj igrača. Nemamo drugu momčad, vidite kako Hajduk, Rijeka ili Dinamo izvuku igrače iz druge momčadi. A mi imamo juniore, koji igraju slabiju ligu. Ti naši juniori prerasli su ovo što igraju, bilo bi bolje da su igrali Treću ligu - zaključio je Vulić.

Sastav Splita za Rijeku: Zagorac - Radotić, Barbarić, Vrgoč, Galović - Vidović, Mršić - Bagarić, Kvesić, Jukić - Cikalleshi. Trener Zoran Vulić.

>>Split nakon velikog preokreta pobijedio Osijeka 3:2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije