Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadoknadili 'minus osam'

Vujović otkrio kako je 'oživio' Slovence koje je Hrvatska imala 'na koljenima'

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
29.01.2017.
u 00:15

– Znam kako je sad hrvatskim rukometašima i njihovu izborniku. Izgubiti finale zbog sedmerca i onda prokockati plus osam za broncu, to je stvarno strašno – rekao je Vujović.

Presretan je bio slovenski izbornik Veselin Vujović nakon osvojene bronce u dramatičnom srazu s Hrvatskom.

– Vjerujte mi, ne znam kako smo uspjeli pobijediti. Odigrali smo ludih deset minuta na kraju utakmice kada je Hrvatska postigla samo jedan, a mi čak sedam pogodaka. Mislio sam u 52. minuti, kod minus pet, da je sve gotovo. Opet, osjetio sam da Hrvati gube tlo pod nogama, da više nemaju nikakvih ideja u napadu, a da u obrani jedva stoje. Ostvario sam svoj san. Kao igrač sve sam osvojio, a sada imam medalju i kao trener. Znam kako je sad hrvatskim rukometašima i njihovu izborniku. Izgubiti finale zbog sedmerca i onda prokockati plus osam za broncu, to je stvarno strašno – rekao je Vujović i otkrio što je govorio svojim igračima u svlačionici nakon prvog poluvremena koje je Hrvatska uvjerljivo dobila – 18:13. 

– Rekao sam igračima kako želim da u drugom poluvremenu pokažu tko su. Pitao sam ih: ''Hoćete li se nakon ovoga sramiti pred svojim obiteljima i sunarodnjacima? Hoćete li biti čvrsti ili ćete dopustiti da prolaze kroz vas kao kroz sir? Sve uvjeravamo da su Hrvati umorni, a oni lete po terenu i zabili su nam čak 18 golova. Zar vas nije sram, ja ne mogu više raditi u ovakvim uvjetima. Jeste li izgubili utakmicu prije početka? Pa kažite mi da i ja sjednem na klupu i da ne izigravam budalu – prepričao je Vujović za Balkan Handball razgovor sa svojim igračima.

>>Hrvatska u dramatičnoj završnici izgubila od Slovenije i ostala bez brončane medalje

>>Željko Babić o svojoj budućnosti kao izbornik: Moram doma razgovarati sa suprugom

>>Saračević prozvao Babića: Zadnjih 20 minuta nije imao odgovor na ništa!

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 70

MA
manuutd
08:38 29.01.2017.

Vujo dobar si.ali hrvati su se sami pobjedili

SA
samograd
08:17 29.01.2017.

Tko od naših navijača -tragičara nije shavtio da smo jednostavno to MI. Onda nije gledao nastupe naših športaša . Svi smo zaboravili utakmicu sa Poljskom kad smo se čupali i morali Poljake pobijediti i rabijemo ih sa 37:23 ! Kad im Janica Kostelić daje podršku tko smo onda mi da ih bacamo u blato i divljamo !

DU
Deleted user
03:15 29.01.2017.

U sportu kao i u životu, nekad uspije nekad ne uspije! Poslije analiziramo, kada uspijemo analiza nam drži vodu, a kada ne uspijemo analiza se pretvori u jadanje i opravdavanja. A argumenti? Isti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije