Naslovnica Sport Nogomet

Vučić komentirao postavljanje traktora ispod Maksimira i napao lažove!

- Zamislte te kretene koje pričaju o oklopnom vozilu koje je navodno narušilo mir, a ono je napravljeno od iverice! - napomenuo je predsjednik Srbije i pritom pokazao fotografiju kako je izrađeno.
29. kolovoza 2019. u 14:17 82 komentara 78492 prikaza
Aleksandar Vučić
Foto: Srđan Ilić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić umiješao se u kontroverzu vezanu uz tenk postavljen početkom tjedna uz stadion Crvene zvezde Rajko Mitić. 

Tenk postavljen ispred stadiona Crvene zvezde dobio klupska obilježja BURNE REAKCIJE Što Srbi doista misle o tenku ispred Zvezdina stadiona? Odgovori će vas iznenaditi

Podsjetimo, ideja se nije svidjela ni mnogim Srbima, a Hrvati su tenk doživjeli kao provokaciju. To i ne čudi toliko budući da su Delije u više navrata tijekom koreografija podizali goleme zastava sa slikom tog bojnog vozila i pritom uzvikivale "Vukovar, Vukovar". 

Ipak, Vučić je to nastavao histeričnom kampanjom: 

- Iznenađen sam gledao sam histeričnu kampanju, kažu, skupile se ubojice slaviti Vukovar. Ovo nikakve veze s Vukovarom nije imalo.  Sve što je objavljeno bila je notorna laž - kazao je Vučić.

Dodao je da bi više volio da je simbol Crvene zvezde nešto drugo, ali da su tako odlučili navijači. Zatim se osvrnuo i na traktor koji je kao odgovor bio postavljen podno Maksimira:

traktor IZAZVAO KOMENTARE Srbi o 'maksimirskom' traktoru: Hrvati opet pokazali da nemaju srama

- Razumijem Hrvate. Njima su rekli da je taj tenk iz Vukovara, a to im nije nitko drugi rekao nego srpski mediji, srpski lažovi – politički, analitički - kakvi hoćete. Što se tiče nesreće srpskog naroda, mogu samo reći da nema dovoljno suza... 

Ni cijeli Dunav, ni cijeli Savu da izlijete nemaju dovoljno vode, koliko ima suza u Srbiji zbog sudbine našeg naroda u Hrvatskoj - dodao je Vučić i napomenuo da je sporni 'tenk' obična maketa:

- Zamislite te kretene koje pričaju o oklopnom vozilu koje je navodno narušilo mir, a ono je napravljeno od iverice! - napomenuo je i pritom pokazao fotografiju kako je izrađeno.

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti
  • EldersRealm:

    Traktori na kojima su bjezali 95' pokradeni su od susjeda Hrvata. Kad Srbija misli platiti ratnu odstetu? Hrvatska vlada treba prekinuti svu komunikaciju sa Srbijom dok odsteta nije u potpunosti placena.

  • lagrange:

    Pa što nisu napravili kućice za kerove od iverice nego tenk.

  • reborn:

    Čedo je vječito fokusiran na Hrvatsku. Komentira traktor u Zg, a ne komentira tenk u Bg. Komentira reakcije u Hrvatskoj na njihov oklopnjak, a ne komentira simboliku oklopnjaka... Zašto novinari uopće prenose što mentor raznih pupovaca ima za reći? Zašto ... prikaži još! davati pozornost psihički neuravnoteženoj osobi?