Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto odluka

Vrijeme je da se krene? Tri velikana zainteresirana za Lovrena

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
31.05.2019.
u 11:22

Lovren se ovog proljeća nije naigrao, ponajprije zbog ozljede, ali od sredine travnja naovamo ga je Jürgen Klopp više puta ostavljao na klupi

Talijanski list Il Messaggero donio je u petak ujutro zanimljivu informaciju, a kaže da se tri talijanska velikana nadaju Dejanu Lovrenu.

Hrvatski reprezentativac zapeo je za oko Napoliju, Milanu i Laziju, a čini se da je od navedenih klubova najviše zagrizao rimski klub.

Lazio je ove godine solidno stajao neko vrijeme u prvenstvu, sanjao Ligu prvaka, međutim naposljetku je završio na osmome mjestu. U tom bi smislu najbolji izbor bio Napoli, osobito ako proda Kalidoua Koulibalyja, a dođe li doista do transfera u Italiju, čini se da bi taj klub ponajprije mogao ispratiti i financijska potraživanja.

Naime, Il Messaggero u nastavku navodi da je Lovrenova plaća velik zalogaj za upravu rimskog kluba (više od tri milijuna eura po sezoni), ali ističe i to da bi odšteta Liverpoolu bila prihvatljiva ako bi se kretala između 10 i 12 milijuna eura.

Lovren se ovog proljeća nije naigrao, ponajprije zbog ozljede, ali od sredine travnja naovamo Jürgen Klopp više puta ostavljao ga je na klupi.

Vidjet ćemo je li ga to eventualno potaknulo na razmišljanje o odlasku, kao i hoće li u subotu biti u momčadi kada će Redsi istrčati na travnjak protiv Tottenhama u finalu Lige prvaka.

Ugovorom je s Liverpoolom vezan do srpnja 2021. godine.

 

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:00 31.05.2019.

Uzmu li LP nitko ih neće zaustaviti iduće godine u pohodu na PL a onda će biti mjesta i te kako i za Lovrena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije