Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO KIJEV

Vratio se Ognjen Vukojević: Tamo je neizdrživo, već smo to prošli u Hrvatskoj, a sada opet

Velika Gorica: Prijateljska nogometna utakmica U-20, Hrvatska - Katar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
26.02.2022.
u 08:33

- Sve je nesigurno. Vidite i sami što se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu - rekao je Vukojević

Bivši hrvatski reprezentativac, a danas pomoćni trener u Dinamu iz Kijeva, Ognjen Vukojević, vratio se sinoć u Zagreb. Prvo je putovao automobilom do Rumunjske, a zatim zrakoplovom do Hrvatske.

- Sve je nesigurno. Vidite i sami što se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu - rekao je Vukojević za HRT.

Opisao je situaciju u Ukrajini.

- U trenutku napada bili smo u trening kampu, ali već smo znali da je to neizdrživo. Vratili smo se s priprema iz Turske, a kad vas u pet ujutro probude eksplozije i sirene.... To smo već prošli u Hrvatskoj, a sada drugi put. Vjerujem da to više nikad neću doživjeti.

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
Zečica
11:18 27.02.2022.

A,Ognjenoviću.Što si ti osjetio domovinski rat??? Da si pravi,ostao bi u Ukrajini i branio je kao dobrovoljac.Ipak si u njoj kruh zarađivao zajedno s Srnom i još nekim pojedincima iz nogometnog svijeta.

Avatar arba_arba
arba_arba
21:26 26.02.2022.

Di si bio kad je grmilo 91 u Hrvatskoj i 22 u Kijevu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije